Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

zette 

všechny recenze uživatele

Vyborny film, mne osobne usity na miru, danska rezie, komorni drama s minimem postav a Asie... Kim Kold se svou muskulaturou zahral skvele a jeho dialogy se zenami nebo jeho matkou jsou nezapomenutelne. Stylove, jednoduche, vtipne a trefne. Super zazitek! " Ty nebudes jist? Ne, jsem alergicky na krevety. Tak proc sis je objednal? Nevedel jsem, ze tam budou... Hm, v krevetovem koktejlu?" ()

Tarako 

všechny recenze uživatele

Takovýho sympaťáka, jako byl Denis, jsem na filmovým plátně už hodně dlouho neviděl. Několikrát mi dokázal vykouzlit úsměv na rtech a přitom bylo jedno, jestli se zrovna předvádí před zrcadlem anebo se nesměle seznamuje se svojí thajskou "budoucí ženou". Jinak jde o pomalý, ne však úplně nudný film o hledání štěstí, lásky, svého místa na Zemi, ...což mimo jiné znamená zbavení se svojí otřesné matky. Díky Kimu Koldovi v roli Denise to ale rozhodně stojí za vidění. :) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Příjemná, ale nikterak ohromující záležitost z Dánska. Banální příběh tu oživuje přerostlý kulturista plaché povahy, čistý a charismatický, který se v osmatřiceti letech vymaňuje z osidel místy nesnesitelně panovačné matky, se kterou sdílí jeden dům. Právě rozdílné charaktery postav (zamiluje se do drobné Thajky) jsou pro diváka rozhodně zajímavé, zvlášť když se film může opřít o slušnou režii. Ale co potom? Až moc slušný scénář je nastavený tak, aby se hodný outsider nijak neznepřátelil divákům. Všechno do sebe musí až překvapivě snadno zapadnout, i momenty jeho minisoubojů s neustále zamračenou (pokud není po jejím) matkou jsou jen náznaky nějakého dramatického zauzlování. Leccos ale vynahradí bezchybní herci v čele s brumlavým Kimem Koldem. Divácky až moc vděčné, přesto k doporučení se tenhle „drobek“ přímo nabízí!! ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mazel je film, na který jsem se od první chvíle těšil, ikdyž nejsem fanda dánským, nizomenských a belgických filmů. Ale Mazel mi přišel jako skvělý nápad! Spojit kulturistu s malinkou thajkou, přeci může být zajímavá podíváná. A vskutku byla! Především ze začátku je skvělé sledovat hromotluka Kima Kolda, jak je nesmělý a víc než se ženami, si rozumí s činkami. Je to zkrátka sympaťák!!! Dále zde máme jeho děsnou matku a děsivou zároveň, brrr. A pak pár přátel. Načež se Denis rozhodne jet do Thajska, aby poznal svou vysněnou dívku. A tady začíná Mazel malinko pokulhávat. Místo toho aby se Denis aspoň trochu odvázal na své dovolené, tak je pořád takový smutný a málo komunikativní. Nadruhou stranu je potřeba uznat, že po celou dobu Kim Kold nevystoupil ze své role ani na vteřinu a to si také zasluhuje jistý obdiv! Ale právě to, že se právě něco stane s jeho charakterem a posune film dál se neděje a tím se ztrácí dynamika filmu a některé scény pak člověku přijdou zbytečně protahované bez toho správného vyústění. Podruhé používám slova nadruhou stranu, kdyby to točili američané, tak z toho vznikne ohraná komedie viděná tisíckrát. I tak jsem čekal, že nám Mazel nabídne něco více! Jinak si myslím, že je to lehce nadprůměrné dánské drama... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh ztvárněný tak jak nemám rád , ale nadruhou stranu tohle nehrálo tak úplně na city aspon to tak na mě působilo a mělo to takový nepřeslazený příběh . Jen jednoduchost , neherce , kteří se hezky ukázali a atmosféru která byla sice depresivní , ale v tomto případě působila na film dobře ne vynuceně . ( 9.7.14/MAC ) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama