Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Neviem, či sú tie paródie tak slabé, alebo je dnes už všetko okukané. Pamätám ako ma Leslie Nielsen a Charlie Cheen (ale aj Scary movie) pokladali do kolien. Tu sa pár krát pousmejem. Pár krát poznamenám strefné. Ale dokopy je to slabé. Nakaždý solídny vtip pripadá milión špatných. Uznávam, že Hunger games to paroduje solídne a sex scéna, expendables, hawkeye, holý exibicionista a spol. ujdú. A najlepší bol černoch moderátor. Ale celý čas som mal pocit. Toto už niekde bolo. 2* za snahu. Ale viac menej sklamanie ako poslednou dobou pri pariach vždy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film s takovým názvem buď může zkoušet vydělat na podobnosti se jménem "Hunger Games", a to buď jako trapné béčko, anebo jako parodii. Tak, v tomhle případě se jedná o parodii. Opravdu parodie znamená jen to, že se vezme celý příběh, přesně se přehrají scény, akorát s jinými herci, celé se to trochu zkrátí, aby se neřeklo, a celé se to ozvláštní vtipy, kdy některé se mohou jevit i jako docela dobré? Je v tom invence, ale její strašně málo. Tohle prostě není parodie, která by stála za to. Ty vtipy sem tam ujdou, ale nic jiného v tom není. Parodie, aspoň pro mě, by neměla spočívat jen v tom, že se zkopíruje většina původního děje. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to že je parodie jako žánr v současné době mrtvá je fakt a vzkřísit se jí nepovede ani tímhle kouskem.Co je třeba ocenit,že narozdíl od svých předchozích movies s libovolným přídavkem tentokrát pánové Seltzer a Friedberg nesklouzávají tolik k nechutnosti a ultra trapnosti a stvořili tak jejich zatím jediný stravitelný film,po kterém divák nemá potřebu si vyškrábat oči.Co víc (a to sem vůbec nečekal),sem tam se objeví vtípek,který je opravdu vtipný (narážka na Lady Gaga,prezident Snowball,...) a to je výhra sama o sobě.Osobně nejvíc zavidím téhle dvojce przničů jejich bezbřehou fantazii,protože dát v jednom filmu dohromady Oze,Hunger Games,Avatara,Avengers,Expendables a já nevím co ještě,je opravdu kumšt...30% ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Bylo tam pár dobrých momentů. "Can'tmiss." "Vyzrazuje zápletky filmů, aniž by je označil slovem spoiler." "Abby z centra", Zmínili Survivora, to znamená automaticky jedna hvězda navíc. Fakáč byl dobrej, Angry Birds taky. Taylor Swift, automaticky druhá hvězda. Shield, hvězda třetí. Ne, nejsem objektivní. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hunger Games (ať už film, nebo kniha) se mi docela líbily, a tak jsem byl zvědav, jak dopadne parodie tohoto tématu. Jak je možná již z hodnocení znát, zklamán úplně nejsem, i když kdyby se vynechalo těch pár "fekálnějších" scén, byl bych potěšen více. Ale kromě základního scénáře, který se předlohy +/- drží mne dost pobavily dílčí parodické scénky s Angry Birds (Spusťte naši ultimátní zbraň), Expendables, Avengers, Pán prstenů či Harry Potter. Nic to ale nemění na tom, že pokud nejste velcí příznivci tohoto žánru, tak vás asi ani tento film úplně neuspokojí - já spokojený jsem, dostal jsem přesně to, co jsem očekával... ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama