Reklama

Reklama

Paní Bovaryová

  • Německo Madame Bovary (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mladá a naivní Ema touží po vzrušujícím životě a velké lásce, kterou poznala jen na stránkách milostných románů, které četla v klášteře, kde byla vychovávána. Když ji otec provdá za venkovského doktora Karla Bovaryho, vstupuje Ema do manželství plná ideálů. Manželský stereotyp je pro ni velkým zklamáním, a to i přes nesmírnou péči jejího milujícího manžela. Ema začne hledat naplnění svých romantických představ v náručí jiných mužů, avšak štěstí pořád nenachází. (A-Company CZ)

(více)

Diskuze

pursulus

pursulus (hodnocení, recenze)

Plně chápu všechny, kdož žehrají na kvalitu "nové" paní Bovary. Vždyť ji režírovala a scénář napsala S. Barthesová, režisérka intelektuálsko-kanální sračky "Duše Paula Giamattiho".

A.D.A.M

A.D.A.M (hodnocení, recenze)

Prečo nejde film hodnotiť? Mia úlohu Madame Bovary zvládla bravúrne. Naozaj som ju začal nenávidieť a zároveň prežíval s ňou jej potupu, pohŕdanie a poníženie. Film zobrazuje holú skutočnosť. Mnoho ľudí po dosiahnutí "dokonalosti" vo svojom živote začne konať presne to, čo robila ona. Škoda, že u nej to skončilo najhoršou voľbou (zobrať si život), miesto toho, aby sa kajala a zmenila. Film ma uchvátil svojím nádherným prostredím a hudbou.

Lolita_Amelia

Lolita_Amelia (hodnocení, recenze)

Tak jsem to aktuálně viděla a musím říct, že jsem zklamaná... ale třeba se to bude vám ostatním líbit :)

na příspěvěk reagoval Aaron.

Uživatel shootThemUp smazal svůj příspěvek.

DramaQueen

DramaQueen (hodnocení, recenze)

Já teda knížku zbožňuju! A jsem na film hrozně zvědavá, dle traileru si troufnu odhadnout, že Emma bude víceméně kladná hrdinka svedená okolnostmi, přitom můžu bez okolků říct, že je to moje nejvíc nenáviděná knižní postava... Je to naprosto prohnilá ženská bez morálních zásad a bez jakéhokoliv vděku... (nejvíc nenáviděná knižní postava Joffreyho Baratheona počítaje)

Marqta

Marqta (hodnocení, recenze)

Knihu taky zrovna nemusím, ale to obsazení přitáhlo mojí pozornost . Vážně doufám, že mě to nezklame, protože už jenom kvůli Millerovi se na to rozhodně podívám. 

tempus

tempus (hodnocení, recenze)

Doufám, že příběh Bovaryové bude na plátně snesitelnější. Knihu označuju za jednu z nejhorších, i když s pár dobrými stránkami (hlavně na konci). U této verze cítím, že bude v červených číslech.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Obsazení zatím vynikající, režisírka také slibná (Duše Paula Giamattiho se mi líbila).

Reklama

Reklama