Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jist, zda propagace fimu založená na Ivetě Bartošové, když je ve filmu 5min, hraje otřesně a ještě jí předabovala Vrbická není tak trochu klamání spotřebitele, ale co už. Problém ale nastává, když divákovi přijde, že snad všechny postavy byly předabované, protože nemůže uvěřit že to co slyší je originální dabing. Film také vrhá na českou policii velmi kladné světlo, jelikož je jediná na světě, která dokáže za ani ne minutu zjistit, odkud kdo volal na pevnou linku! A také ví, jaké má číslo mobilní telefon volajícího z pevné linky. Naprosto úžasné a mám v českou policii mnohem větší důvěru! Hrozivý vrah má jednu velkou výhodu. A to, že jeho oběti jsou ještě blbější než on sám, jelikož se do oběti nedokáže trefit, i když jí napadne zezadu a když už se po vysilující honičce do oběti konečně trefí, tak do toho samého místa pro jistotu ještě bodne několikrát. To asi aby zanechal v tom místě větší ďuznu. Vrah je také tak šikovný, že po vysilujícím závěrečném vysvětlování proč a co zjistí, že v té pistolce už nemá náboje. A prostě nedokáže uškrtit mladou holku, které stačí ho kousnout do ruky a on, i přes to že má rukavice, jí pustí. Divák v tu chvíly má co dělat aby smíchy nespadl i z té sedačky. Musím také podotknout hrozně, ale HROZNĚ napínavou (a kurevsky dlouhou) noční honičku ve škole, kde vrah dotvrdí svou naprostou neschopnost a kde se z čista jasna ve 4 hodiny ráno objeví jak detektiv Singler (kterému prý dal echo kolega), ale i Erik (taková karikatura, kterou hrál nějaký herec). Wow! Tolik šoků jsem jen těžko pobíral. Předtím jsem totiž dostal ťafku v podobě Štěpána Turka v cukrárně. A že umí parádně nandat kopeček zmrzliny! Jen škoda, že nezazněl jeho megahit Stávka Dýdžejů. Nicméně nejvíce to zabil nadraný Miro Šmajda se svým "Haló. Haló. Je tam někdo? Ty vole...". To je prostě k nezaplacení a za tu zábavu tu jednu hvězdičku dát prostě musím! :) ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Po Čepeli smrti jsem se na tohle zlomyslně těšil, že se pobavím nad tím, jak je to špatné a jak dlouhý komentář napíšu. Jenže ono je to po všech směrech ""kvalitnější"" něž jeho předchůdce a tím pádem zůstává jen špatný film, který ale není svou špatností zábavný. Takže jediným faktorem, nad kterým se lze (kysele) pousmát, je absolutní nesoudnost autorů, kteří mají tu drzost, protlačit tohle do kina a po záplavě kritiky neuznat jedinou (!) chybu a ještě alibizovat rádobyobhajobou, která mezi řádky vlastně znamená: "Netvrďte, že náš film je hloupý, protože tohle je pocta slasherům a ty bývají hloupé taky." V praxi to znamená např, že vrah se při pronásledování obětí bezdůvodně pohybuje jako Jason Voorhees (v reálu by mu takhle každý hned utekl), páč to nejspíš okoukali z Pátku 13., přičemž si neuvědomili, že Jason je jaksi nemyslící zombík, kdežto tady jde o svéprávného člověka. A zabíjet každou oběť nožem (v roce 2012) je ubohé. ()

Reklama

Castrator 

všechny recenze uživatele

Zas tak blbý, jak se tu píše, to není. A vzhledem k tomu, že jde o žánr, jehož největším nejen zdejším expertem je Psychor, tak nějaké ty chybky, nelogičnosti větší než malé a scény, které jsou k smíchu, až tak nevadí. I horory zahraniční produkce z kategorie bé až cé jsou sem tam debilní a pohybují se kolem 30 až 40 %. Jelikož je Poslední výkřik filmem českým, tak mu to tu pseudoznalci filmu chtějí osolit. Podprůměrná blbost na dvě, v rámci vyrovnávání dobra a zla přidávám třetí kousek. A vlastně... Přistihl jsem se, že mě to špatné a debilní na filmu vlastně nesejří, ale těší. Takže tři i bez vyrovnávání. P. S. Zrovna na to čumím na Barrandově (kde jinde taky :-D) a je to hlína. Že by se rýsovala moje další gylty pležr? ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý jestli je to opravdu taková blbost jak tady každý píše a hodnotí odpadem proto jsem si film pustil. A já nevím proč, ale po zhlédnutí se mi nejenže nechtěl dát odpad, ale ani mi film nepřišel nějak otřesný. Určitě to není žádné veledílo, ale já se přesto pobavil. Jasně, že mi toho na filmu dost vadilo, ale dokázal jsem to přejít a ani nevím proč asi kvůli té nesnášenlivosti tohohle snímku. Dam 3* a nebudu jich litovat. 50% ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Tákže Poslední výkřik. Pokud to byl opravdu studentský film - což si nejsem úplně jistá, tak to potenciál mělo a tu jednu hvězdičku si to zaslouží. Pokud bych to měla ale brát seriózněji, tak už to spíš klouže k tomu odpadu. Inspirace americkými slashery byla viditelná, leč v českém prostředí to prostě působí vtipně. Příště by to chtělo víc zamakat na scénáři, aby se eliminovaly nesrovnalosti a wtf momenty. Herecké výkony ideální rozhodně nebyly, nejvíc se mi z neherců líbil Miro Šmajda. Telefonovací scény byly zvláštní, takhle snad nikdo do telefonu nemluví... Předabovaná Iveta mě mrzí. Petr Machala a Štěpán Olivie Turek tam vůbec nemuseli být, nebo se jim měly připsat minimálně ještě dvě scény, jinak tam jsou úplně zbytečně. Stopáž byla předlouhá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)

Reklama

Reklama