Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

V pořadí čvtrté pokračování série Initial D. Takumi se dál snaží stát nejrychlejším downhillovým závodníkem, přidává se proto k týmu "Projekt D", který má za úkol během jednoho roku pokořit všechny downhillové a uphillové rekordy v Japonsku. Do cesty se mu staví noví nepřátelé a na scéně se objevuje i jeho otec. (Hulkee)

Zajímavosti (3)

  • Keisuke postupně porazí v závodech automobily Nissan Skyline 25GT-T ER34 (Atsuro – Seven Star Leaf), Honda Integra Type-R DC2 (Smiley – škola Todo), Toyota Corolla Levin GT (Wataru – Northern Saitama Alliance – kdysi poražený Takumim), Mazda RX-7 Type-R FD (Kyoko – Northern Saitama Alliance), Mitsubishi Lancer Evolution 5 GSR (Aikawa – Tsuchisaka) a Nissan Skyline GT-R V-Spec II R34 (Kozo "God Foot" Hoshino). (Martin_Happy)
  • Takumi postupně porazí v závodech automobily Mazda MX-5 NA (řidič Toru – tým Seven Star Leaf), Honda Civic Type-R EK9 (Daiki – škola Todo a poté ještě Tomoyuki – bývalý absolvent školy Todo a nyní profesionální závodník), Toyota Altezza RS200 Z (Nobuhiko – Northern Saitama Alliance), Suzuki Cappuccino (Sakamoto – Northern Saitama Alliance), Mitsubishi Lancer Evolution 6 GSR Tommi Mäkinen Edition (Ichijo – Tsuchisaka) a Honda S2000 AP1 (Toshiya "God Arm" Joshima – Purple Shadow). (Martin_Happy)
  • Počas závodov s tímom Purple Shadow, je možné medzi divákmi vidieť členov japonskej hudobnej skupiny M.O.V.E, ktorých piesne sa v Initial D často používali. (Echelon1)

Reklama

Reklama