Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Kvôli nárazu meteoritu sa teen-účastníci miestnej párty naklonujú, avšak o chvíľu pozadu a zvýšia tak časové línie, vďaka čomu si divák môže tie otravné postavy s ich otravným konaním „vychutnať“ rovno viac krát. A pokiaľ ho z toho nerozbolí hlava, tak môže skúsiť aj rozmýšľať, či to bude mať hlbší zmysel a rozvinie sa niečo viac, alebo sa to iba tradične zvrtne z otupných hádok na predvídateľnú vybíjanú. Od režiséra MTV moderného, opatrného exploitačného remaku "The Last House on the Left" teda prichádza MTV moderný sci-fi thriller, s nechutným romantickým nádychom. Nie je to síce úplne zlé, no osobne to považujem za zbytočné a nezaujímavé; vzhľadom k tomu, že tu podobne ladené "doppelganger" témy už boli x krát, v rôznych variáciách, no hlavne v menej prvoplánových spracovaniach. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Filmu trochu chybí nějaké velké vyvrcholení, na druhou stranu jsem si říkal, že z hlediska "velkých party" je tohle sakra originální pojetí. Zajímavý film, který si hraje s dvojníky a rozvádí tak myšlenky filmů jako "Invaze lupičů těl" a přenáší je do moderního pojetí. Nedostanete odpověď na otázku "Proč?", ale zase dostanete ukázku toho, jak nefunkční skupina lidé jsou a jak mohou řešit krizovou situaci, která na ně dopadne. Pravda, tohle je krizová situace rozhodně neobvyklá. Jsem docela rád, že ač tomu název napovídal, tenhle film s Google+ opravdu nemá nic společného. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Velmi podivný příběh s ještě podivnějšími herci. Rhys Wakefield je opravdu nesympatický to člověk, na psychopata v Očistě dobrá věc, ale tady? Špatný tah tvůrců. Jaksi mi unikla pointa celého filmu, bohužel nebyla, ani na konci, vysvětlena. Nedává to moc smysl, a tak už si radši nebudu lámat hlavu a jen odevzdán svých 20%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO SE TO SAKRA DĚJE?“ … ,,NEMÁM TUŠENÍ. NĚCO SE VÁŽNĚ PODĚLALO. FAKT PODĚLALO. TYHLE LIDI NEZNÁME…“ /// Chlapáci v očekávání šukacího večírku. Když v tom – METEORIT! Super je, že ti mladí na tý párty (mimochodem to je PÁRTY ROKU!) nemelou žádný sračky, ani fekálie, jen pařej (a šukaj a chlastaj a šňupaj…). Navíc přicházej hrátky s … dimenzema? Klonováním? V podstatě je to fu(c)k. Teen scifárna, horor, trocha tý romantiky a párty trip v jednom. Má to svoje kouzlo (rozhodně větší než ty chlastací sračky plný hvězd nebo svatebčanů…). Jenže pointa – NO PRÁVĚ! Já nevím! (Ne vole, neříkej mi to!) Teen kravinka, která vohraný ,,párty téma“ hezky voživí kapkou sci-fi. Víc bych neřešil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejlepší párty široko a daleko dělá Angad. 2.) Myslím, že potkat sám sebe, znamená potkat Boha. 3.) Myslím, že potkat Boha, znamená zemřít. 3.) Thx za titule ,,jezeqsbitch“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, některé části taky, ale jako celek... Nic moc. Sice to má občas něco, do sebe, ale spíš to nudí než aby to bavilo. A v tom je právě ten největší problém. Pak mám ještě rozporuplné pocity z konce, nemůžu říct, jestli je povedený nebo zmršený. Ale co už, aspoň to má sympatické postavy. 2* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě. (Cheeker)

Reklama

Reklama