Reklama

Reklama

Dark Touch

  • Švédsko Dark Touch (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

V osamelom írskom mestečku sa jedenásťročná Niamh (Missy Keating) stáva jedinou preživšou krvavej masakry, v ktorej zahynuli jej rodičia a mladší brat. Polícia podozrieva gang vraždiacich vandalov a ignoruje tvrdenia malého dievčaťa, podľa ktorej je vinníkom dom, v ktorom žili. Aby ju zbavili jej strachu, jej svedomití susedia Nat (Marcella Plunkett) a Lucas (Padraic Delaney) ju v spolupráci so sociálnou pracovníčkou prichýlia u seba. Niamh sa len pomaly vyrovnáva so starostlivosťou láskavého a prívetivého manželského páru a medzitým desivé nebezpečenstvo, ktoré sa ukrýva v neďalekom dome, neustále narastá. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŠŠŠT. NEBOJ SE. VŠECHNO JE V POŘÁDKU. VĚŘ NÁM…“ /// Holčička a milující rodiče. Film (horor), kde se ubližuje dětem i dospělejm. A straší tam. Navíc se ze mě snažej dělat čuráka, jako bych si myslel, že může barákovi hrábnout. Není se moc čeho bát, věř mi. A když se pak dozvím všechno, je to nuda. Ani strašidelný, ani znepokojující. Dobrý skutky jsou po zásluze potrestaný a přiučit by se mohli maximálně smradi z Ils. Za málo peněz málo muziky. Pro mě i pro ně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nejvíc mě rozhodí, když vidím, jak parchanti zacházej s panenkama. 2.) Miluju hry na tátu a mámu. 3.) Thx za titule ,,Bestlama“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Některé děti jsou spratci potřebující vojenskou výchovu. Pokud však rodiče své děti zneužívají, pak zaslouží být vykucháni zaživa.... Podařený klon Carrie, ve kterém zneužívaná dívka začne účtovat nejen se světem dospělých, ale i dětí. Tomu říkám příkladná rodičovská výchova! Ano, děti kopírují model chování svých rodičů. Zpočátku sice není jasné, zda nemá děsivé události na svědomí poltergeist či jiná ďábelská síla, postupně je ale vše vysvětleno. Malá Carrie jen vypustila vlastního démona. Drama s mysteriozními prvky disponuje pěknými efekty, ponurou atmosférou (hned na začátku je divoká bouře), šerosvitnou kamerou i vydařeným (byť umírněným) gore. Jeden z nejlepších momentů - zmasakrování tlusté svině, co vychovávala dcerku se synem pěstmi. A hvězdu navrch za vřelý konec! Na rozdíl od jiných mi přišel logický. p.s. hlavní hrdinka je možná magor i ve skutečnosti. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

11-ročné dievča ako jediné prežije podivný masaker svojej rodiny a je dočasne umiestnené do starostlivosti spriatelených susedov. Tvrdí, že za masaker môže dom, polícia podozrieva miestnych vandalov, no zdá sa, že pravda je niekde inde... Ďalší z hororov o „zlom“ dieťati, hoci v tomto prípade nejde o tému vraždiaceho spratka, ale o spratka narušeného, osudom skúšaného a traumatizovaného ľuďmi okolo seba, celkovo zachádzajúc až niekam ku "Carrie". Aj keď ma to hneď nechytilo a nebavil ma ani ten sociálno-dramatický podtext, postupne som si zvykol a oceňujem napätú atmosféru, ktorá sa celým filmom niesla a tiež pekné deštrukčné výjavy, gradujúce až do pôsobivého finále. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel tak preexponovaný a zlý koniec inak dobre sa vyvýjajúceho snímku s podmanivou atmosférou. Veľká to škoda. Záver mal byť nepochybne ukončený do stratena...bez žiadnych extrémnych "excesií" ( koniec všetkých detí, záverečné posedenie u stola). Veliká škoda....preveliká....Záver strháva pocity z filmu a výsledný dojem z videného strmhlav dole!! **/*** ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Těžké-těžké na hodnocení, protože tahle depkoidní, stísněná divnost může být stejně dobře sračkou i povedenou psychárnou. Vlastně se mi to líbilo-občas jsem ši říkal, že to je parádní úlet, občas to bylo příjemné i divné WTF, celou dobu jsem netušil jestli jsou mi ty postavy sympatické, nebo vůbec.... A na konci už jsem vůbec netušil jestli se mi před očima děje nějáký pochybný pokus o něco(co se nepovedlo nebo to nechápu), nebo jestli koukám na vypiplaný atmosférický art....fakt nevím..... Ze vší té divnosti mám pocit dobrý, ale víc než silné 3 ze mě ta holka asi nevymlátí.(každopádně sympatický pokus) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Missy Keating, představitelka malé Niamh, je dcera bývalého člena skupiny Boyzone Ronana Keatinga. (Tasartir)

Reklama

Reklama