Reklama

Reklama

Nařčení

Trailer

Zaměstnankyně fast-foodové restaurace Becky je v práci a snaží se zvládnout další náročnou směnu, když tu zavolá muž, který se představí jako policista a chce mluvit s její manažerkou Sandrou. Podle něj Becky okradla jednoho zákazníka... Becky a Sandra nejsou zrovna kamarádky. Sandra je manažerka fast-foodové restaurace ve středních letech a teenagerka Becky je pokladní, která vážně potřebuje práci. Jednoho velice rušného dne (příliš mnoho hostů a příliš málo slaniny) zavolá policista, který obviní Becky, že ukradla zákazníkovi nějaké peníze z peněženky, což ona vehementně odmítá. Sandra, pod vlivem své manažerské zodpovědnosti, zadrží Becky v souladu s policistovým rozkazem. Rozjíždí se noční můra, kde se stírají hranice legality a rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

info skutecnost https://en.wikipedia.org/wiki/Strip_search_phone_call_scam After Ogborn had been in the office for two and a half hours, she was ordered to perform oral sex on Nix. Summers returned to the office periodically, and during these times, Ogborn was instructed by the caller to cover herself with the apron. Nix became uneasy about what was happening. The caller then permitted him to leave on condition that Summers had to find someone to replace him. After Nix left, he called a friend and told him, "I have done something terribly bad.

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Spikedy

Nektery veci jsou neuveritelny, ale je faktem ze lidi jsou lecos schopny, jen aby v praci byli ok... aby o tu praci neprisli. Vzdyt i dnes podivejme se co lidi pracuje bez pracovni smlouvy a to jasne vedi ze na to maji pravo a narok. Pokud se zeptam...odpovedi me je... "ale tak potrebuju praci a oni rikali ze to bude". Treba v hotelu pracuji servirky bez vyplaty, s tim ze pokud by utekli tak by pristi mesic nedostali nic a bylo jim slebeno ze uz to bude... resi to UP, nic moc a jeste z toho ma problem dotycna. Pokud je takova servirka schopna pracovat mesic bez vyplaty s doufanim...opravdu se lze domnivat ze byse pri slibu a pripadne zaloze neslikla cela do naha, zvlaste pokud bysme ji narkli ze neco ukradla? :)

Spikedy

Spikedy (hodnocení, recenze)

Nevím jestli to je lidská blbost nebo nevědomost vlastních práv a svobod. V životě by mě nenapadlo, že by někdo reagoval na příkaz neznámého volajícího "vykuř ho tomu cápkovi", "tak jo proč taky ne, žejo?!" To, že je 19 kačena blbá a poslechne, co je jí řečeno bych ještě možná pochopila, ale že i dospěli? První jsem se neubránila a dala jako hodnocení odpad, protože jsem si tak nějak představila, že se to děje mě a někdo mě nutí k něčemu co nechci, takže mi bylo docela ouzko. Ale vzhledem k tomu, že o to šlo tak jsem to změnila na 5 * i když s takovou podvědomou nelibostí.

na příspěvěk reagoval Cordell

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ono to chce fakt gule neuposlúchnuť policajta,hoci je len na telefóne,ale ľudia sú proste takí..naivní a boja sa,tak radšej robia čo sa im káže,neuvedomujúc si,že vy ste pánom nad policajtom a nie on nad vami,pokiaľ ste nevinní,čo naozaj nezávisí od toho,akú školu vyštudovali či aké majú povolanie...ale že sa to stalo až 70!!! x v USA,tak to nemám slov...mohli z toho vyťažiť trochu viac teroru,tú fajku tam takmer ani nevidno,veľa vecí je len v náznakoch,ale spracované veľmi dobre a film je kvalitný..75%

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

pubkitch

Zcela se ztotožňuji s tvým názorem. Původně jsem chtěl napsat něco podobného, není k tomu už ale důvod. Rovněž jsem byl filmem fascinován, ne ale demencí těch lidí (která byla relativní), ale mocí, kterou manipulace samotná skrývá. Když se pak spojí s vhodně dávkovaným strachem ze strany manipulátora, neexistují pro zmanipulované žádné zábrany. Že absolutně nesejde na vzdělání, IQ a znalosti základní psychologie, to demonstroval samotný film (skutečnost), kdy největší "houmles" byl jediný, který dokázal vzdorovat a použít selský rozum. No a o takovém nacismu, samotnému Hitlerovi a jeho vlivu na celý německý národ (kde ti nejvzdělanější byli ti nejvíce zmanipulovaní a páchající největší zvěrstva), to snad ani není potřeba vytáhnout jako přesný příklad velkého měřítka malého hoaxu, o kterém je tento film.

Uživatel Zeck smazal svůj příspěvek.

David2309

David2309 (hodnocení, recenze)

Tři dny si lámu hlavu a došel sem k jedinému závěru.Je to blbost té holky a demence dospělých.Když jsem nic neukrad tak se tady svlékat nebudu.Když už se svléknu,abych tedy dokázal,že nic nemám,tak ale na sebe nenechám šáhnout,když ano,tak jen uniformu k tomu určenou.A dospělý???Snad vim co můžu a co né???Pokud se mi to ovšem nelíbí......Chlápek si užil show s orálkem a hned se zdekoval.Holčina vykouřila ptáka za 5 mega a pani vedoucí si posrala život.Film,luxusní.

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

debilita 1. stupna. NIe filmu ale tých ľudí. Ale toto je len vysledok systemu

ludia nič nevedia o psychologii, zaklady práva im nič nehovoria atd. Možno by sa trebalo zamyslieť k čomu su dejiny umenia, pokročilá matematika a další kopec hluposti ked ludí nenaučíme to čo k životu potrebujeme. 

 

A chlapec by si zaslužil doživotie 

pubkitch

pubkitch (hodnocení, recenze)

Dovolím si nesouhlasit s komentářem od uživatele J*A*S*M.

Kapitola první: Inteligentní držitelé vysokoškolských diplomů

Nesouhlasím s tím, že je film o obyčejných zaměstnancích fastfoodu (nejenom proto, že přítel Sandry není z ff). Člověk opravdu nepotřebuje vysokoškolský diplom k tomu, aby rozeznal věci špatné/správné (viz údržbář na konci). Manipulace ano, ale tohle je samozřejmě extrém. Prostě nechápu jak se mohlo na jednom místě sejít tolik obskurních individuí. Lhostejnost dalších postav se pak vytrácí...  Titul? Inteligence? Asi ne. Ale kdoví, třeba zrovna ten úchyl byl inteligentní držitel vysokoškolských diplomů.

Kapitola druhá: Inteligentní, kriticky smýšlející člověk vs vobyčejný člověk

Po přečtení všech komentářů nesouhlásím ani s tím, že by někdo chtěl ukazovat svou intelektuální převahu nebo si plivnout. Je to prostě film, na který se špatně dívá a možná ještě obtížněji hodnotí. Chování postav je natolik extrémní (absurdní), že dokáže přebít všechny objektivní kvality filmu a může každého vobyčejného, kriticky smýšlejícího člověka znechutit natolik, že film vypne po dvaceti minutách. (Já to neudělal, protože jsem byl fascinován, ne proto, že by mě to bavilo)

Jestli to s tím Šalamounovým hovnem nebude trochu jinak...

To, že se často míjí hodnocení obyčejných diváků a filmových kritiků není nic zvláštního.  Dělat závěry když má film 50 hodnocení, mně přijde poněkud zbytečné (čti hysterické).

Nic víc.

na příspěvěk reagoval Zeck, Zeck

Reklama

Reklama