Reklama

Reklama

Nařčení

Trailer

Zaměstnankyně fast-foodové restaurace Becky je v práci a snaží se zvládnout další náročnou směnu, když tu zavolá muž, který se představí jako policista a chce mluvit s její manažerkou Sandrou. Podle něj Becky okradla jednoho zákazníka... Becky a Sandra nejsou zrovna kamarádky. Sandra je manažerka fast-foodové restaurace ve středních letech a teenagerka Becky je pokladní, která vážně potřebuje práci. Jednoho velice rušného dne (příliš mnoho hostů a příliš málo slaniny) zavolá policista, který obviní Becky, že ukradla zákazníkovi nějaké peníze z peněženky, což ona vehementně odmítá. Sandra, pod vlivem své manažerské zodpovědnosti, zadrží Becky v souladu s policistovým rozkazem. Rozjíždí se noční můra, kde se stírají hranice legality a rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (93)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEUVĚDOMUJETE SI, JAK VELKÝ MÁTE PROBLÉM. MUSÍTE MĚ OSLOVOVAT PANE, NEBO PANE KOMISAŘI, ROZUMÍTE?…“ /// Máte za šéfovou krávu? Tak to neznáte Sandru… Sleduju dvě tupaně, který se zaplejtaj do situace, která přesahuje lidský chápání. Magor na telefonu, Sandra koná jménem zákona a Becky … ta je blondýna. To jako někdo třeba jde na takovejhle film do kina? A co vod toho čeká? (Co si čekal ty debile?... Nevíš…). Asi instruktážní video, jak si pořídit péčko v přímým přenosu… Celý mi to připadá jako ta votázka v jednom štvavým časopise: ,,Milá Sally, polkla jsem sperma, můžu otěhotnět?“ … ,,Milá Becky, pokuď jsi píča, tak ano.“ No a tenhle fastfood by byl plnej těhotnejch lidí… vlastně nejen fastfood. Třetina Ameriky… Výpověď, která jako celovečerák naprosto selhává. Snad dokument… nebo pořádnej horor. Ale tohle… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Baví mě telefonáty, který vedou ke znásilnění. 3.) Thx za titule ,,mark82“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

TaxiDriver 

všechny recenze uživatele

Ten film je o lidské stupiditě, takže vyčítat filmu, že se postavy ve filmu chovají stupidně, je úplně mimo a spíš to vypovídá o stupidě uživatelů, kterým nedocvaklo. Zvlášť když si člověk může vše vygooglit a zjistit, že film celý případ vykresluje docela věrně. Ale čím míň člověk ví, tak samozřejmě líp. Doporučuji si nic o filmu nečíst... http://en.wikipedia.org/wiki/Strip_search_prank_call_scam ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Na mnohých miestach som si hovoril aký vykonštruovaný ten dej je - že takto by sa mohol správať naozaj už iba úplný idiot. S dosť veľkým prekvapením som sa poinformoval, že takto sa ten incident všeho-všudy naozaj odohral. Neuveriteľné. Zaujímavý príklad kam strach z autority v kombinácii s hlúposťou dokáže poniektorých jedincov dotlačiť. Film sa po prvej hodinke začne dosť vliecť. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to pouze s informací, že je to thrilleroidní drama, které má nálepku "dle skutečné události", tak to sjedu, že scénář psal naprostej idiot a pak ty debilní kecy o "iracionalitěhloupostiblablademencijábychsetaknezachovalblabla", jenže ten nápis na začátku vůbec nelže (jak je dneska dobrým zvykem, že se to tam napíše jen proto, aby se to lépe prodávalo). To, co se v Compliance děje je boužel všechno pravda. Můžete se kouknout na youtube a vyjede vám deseti minutový záznam z interview, které se odehrává v závěru filmu ... spolu s opravdovými záběry průmyslové kamery. Doporučuju před zkouknutím Compliance si těch deset minut udělat ... už jen tohle kratičké video by vám mělo udělat mírně nevolno. A stejně vám potom bude, když budete koukat na film... jelikož budete tušit (nebo spíš přesně vědět), co příjde. Aneb jak dopadá hloupost spojená s ovečkovitostí v praxi .. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(16/2013, DVDRip) / To čo sa odohráva vo filme považujem za istých okolností za možné, čo potvrdzuje aj reálny prípad z USA (Strip search prank call scam). Bohužiaľ film nedosahuje kvalít na to, aby dokázal pútavejšie a napínavejšie zobraziť danú situáciu. Hlas v telefóne dokázal zo zamestnancov spraviť bábky a postupne sa z nevinnej sitácie stáva psychologický teror. Najhoršie je, že film zlyháva práve v tých kritických momentoch keď išlo do tuhého. Tá najkritickejšia situácia je zobrazená tak nešikovne, vágne a komicky, že mi pokazila celý dojem z filmu. 5 minút doslova podkopalo celý film. A, že to ide aj lepšie, filmovejšie dokázal aj Joel Schumacher s telefónnou búdkou. (4/10) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je založen na skutečných událostech, které se odehrály před několika lety v síti McDonalds. Video z bezpečnostních kamer později uniklo na internet. (Dlee)

Reklama

Reklama