Reklama

Reklama

Drogová válka

  • Čína Du zhan (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh neúnavného tažení protidrogové jednotky s cílem eliminovat vlivné seskupení výrobců a překupníků drog. K zasazení vítězného úderu má přispět čerstvě zatčený vlastník kokainové továrny. Pod hrozbou trestu smrti spolupracuje s policií na odvážném plánu na dopadení zbývajících členů drogového kartelu. To, co se zpočátku jeví jako chaos, vykrystalizuje do promyšleného příběhu a vědomé hry s diváckým očekáváním. (Fresh Film Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

současnou čínskou kinematografii nemám zrovna zmapovanou,ale Drogová válka to nejspíš brzy změní.Stylový,drsný a po ceou dobu napínavý thriller se neobjevuje zase tak často a přesně taková Drogová válka je.Pár nedostatků se sice najde,ale vždycky se objeví něco co je bohatě vynahradí.Závěrečná přestřelka sem sice úplně nezapadá,ale i tak je jednou z nejlepších přestřelek kterou jsem za poslední roky viděl...80% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to dost nepředvídatelné a ubíhá to fakt rychle. Sledujeme vlastně nepřetržitou akci policajtský jednotky, která zajala drogovýho výrobce, který spolupracuje aby si zachránil krk. Je to velmi cool natočené. Pobavilo mě např. když sledování drogového kamionu přebrala po dni jiná policejní skvadra a původní sledovatelé se šli s úlevou vychcat. Samostatná kapitola jsou přestřelky. Jsou tam jen dvě, ale ta choreografie je nezapomenutelná. Hlavně ta finální ještě okořeněná baletem s auty (úplně mi to připomělo Hire: Chosen) je fakt skvěle natočená. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Myslím že klasický standard od Johnnyho To. Ten chlap mě žádným filmem vyloženě nezklamal, ale ani neposadil nikdy na hrnec. Tenhle film se docela svižně nese v naprosto jednoduchém ději kupředu a ničím nijak extra nevybočuje. Převrat ale začne v samém akčním závěru, ten mě na ten hrnec docela tak trochu připosadil...jako mazec vyvrcholení!! Každopádně musím uznat, že jsem v tomto filmu viděl snad jednu z nejNEmorálnějších, bezpáteřních sviní a lidksých hyen ... !! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet CNY 100miliónovTržby Celosvetovo $20,600,000║ Z Ázijskej produkcie sme mali možnosť vidieť Čínsky thriller Pre gram kokaínu(Drug Wars/ 2012), príbeh je spočiatku dobre budovaný, mierne zauzlený, občas prídu aj nejaké vtipné momentky ale záverečná akcia spadajúca svojím banálnym prevedením dosť pokazila dojem z predošlej snaživej výstavby príbehu. /videl v kine: 45%/ (videl na festivale Art Film Fest 2013) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dejom nijako výnimočne neohurujúca krimi z prostredia protidrogového oddelenia a infiltrovaných "krýs" do podsvetia. Ale je to veľmi dynamické, dobre zahraté, niekedy vtipné (pán HAHA je na odstrel od prvého smiechu), akčné scény a prestrelky sú prehľadné a tá záverečná je celkom slušný nářez. A je fajn, že tvorcovia sa neserú ani s postavami, s ktorými sme sa ako diváci zžili. Úplný záver celkom prekvapí, teda aspoň ja som bol trochu zaskočený tým, že polícia dala prednosť pred informáciami... niečomu inému. Určite ide o film, ktorý vám môže otvoriť dvere do bezodnej súčasnej ázijskej produkcie akčných krimi-thrillerov. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Tianjin, ktoré sa nachádza na severovýchode Číny. (MikaelSVK)

Související novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (více)

Reklama

Reklama