Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký animovaný příběh nám nabízí pohled do světa, kde být superhrdinou není zrovna dvakrát lehký úkol. Mladému elektrikáři se naskytne příležitost stát se pravým superhrdinou se speciálními schopnostmi. On se kromě záchrany města rozhodne získat srdce krásné dívky. (Segrestor)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

topr harley: no ne, tím by jako vznikla podpointa, že v té své realitě setrvává poměrně často

topr harley

topr harley (hodnocení, recenze)

Segrestor: Pokud by se dokázal jenom neuvěřitelně zrychlovat, tak by stárnul. Ale stejně rychle jako normálně (jenom vůči nám by se ti to zdálo strašně rychle-diletace času) Pokud by tam vždy v tom svém kontinuu strávil jen krátkou dobu tak by to nemělo zas takový vliv. Ale stárnul by stejně rychle, protože by v tom svém ,,svět졡 mohl strávit 80 let ale tady by uběhl třeba jen jeden týden. Ale mu by těch 80 let uběhlo kurevsky pomalu. A nevíš jaký další vliv na něho ta elektřina měla

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

topr harley: (SPOILER) nemyslíš, že by na těch obrazech na zdi mělo být, jak ten chlápík postupně (rychle) stárne? protože tím, jak se zrychluje, plyne jeho čas vůči okolí rychleji - vlastně se do původní reality vrátí vždy o něco starší. asi, heleď, chyba ve filmu :))

Reklama

Reklama