Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Legenda, ktorá mňa nikdy neomrzí. Geniálny Funes s ešte lepším dabingom než je originál, čo on sám potvrdil. Hviezdou sa stal náhodou a vo vysokom veku. Dôkaz toho, že talenty sú vždy niekde ukryté, len im treba dať šancu. Gag za gagom, všetko vydarené, vtipné. A ešte tomu Cruchotovi dali aj prekrásnu dcéru, na ktorú sa pozerá lepšie než na tých Cruchotom prenasledovaných nudistov. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Přichází léto (2005) a některá z televizí nám opět servíruje neopakovatelně komická dobrodružství osádky četnické stanice v Saint Tropez. Upřímně jsem se ale letos těšil spíše na trilogii Fantomas. Přes spoustu vedlejších postav zde hlavní postavičku nikdo nepřehlédne - četník Cruchot v podání nezapomenutelného Louis De Funés. Napoprvé se zde se všemi hezka seznámíme a poznáme i krásnou dceru Cruchota - Nicole - kolem ní se bude točit nejeden problém.. Neopakovatelné salvy smíchu a hlavně premiérové shlédnutí a poté dalších deset stojí za to. Prostě - v jednoduchosti je síla!.. :-) 90%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1964 natočil francúzsky režisér Jean Girault snímok "Žandár zo Saint Tropez". Položil tak základ komediálnej filmovej ságy o malom policajnom zbore z malebného prímorského juhofrancúzskeho mestečka. Spolu so svojim kamarátom, hercom Louisom de Funésom, ktorého obsadil do hlavnej úlohy, vytvorili kultovú postavičku cholerického strážmajstra Cruchota. V priebehu nasledujúcich rokov natočili ďalších päť divácky úspešných pokračovaní tejto žandárskej série. Bol napísaný scenár i ku siedmemu dielu, ale bohužiaľ jak režisér Jean Girault, tak i Louis De Funes skonali skôr ako došlo ku jeho realizácii. *** ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Tak farebné prostredie a kostýmy pre tak čiernobiely príbeh a postavy. Šablóna povrchného humoru, ktorá sa vnára do divákovej pozornosti ako hodinu a pol dlhá kolonoskopia. Ale za čiernobiely si ovšem môžete dosadiť časuvzdorný, za šablónu povrchného humoru šibalské policajné historky a za kolonoskopiu klasiku. Väčšina z vás to tak predsa vidí. Pre mňa je to Žandár, s ktorým som Sám Trpel. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá komedie, kterou mohu vidět několikrát za rok. Nezaměnitelný humor L. de Funese s hlasem nenapodobitelného Františka Filipovského, úžasné dialogy a perfektní zápletka, to je to, co je této komedii vlastní! Pamatuji si desítky hlášek, které sem snad ani nebudu vypisovat. Přece jen mi to ale nedá: Vy jste s tou novou frčkou nějak chytil slinu! A pošilháváte po mých! Ale zatím tady velím já!..Uklidněte se! Uklidněte se!..Pojďte, představím Vás... :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Sekvenci v autě s jeptiškou natočil tehdejší kaskadér Gil Delamare. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Pod slavnou písní z filmu „Douliou-Douliou Saint-Tropez“ jsou podepsáni: Raymond Lefèvre, skladatel a dirigent Paul Mauriat a zvukový inženýr, majitel nahrávacího studia v Paříži, zpěvák, hudebník a umělecký ředitel André Allet. (sator)
  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)

Reklama

Reklama