Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší ze všech četníků, i když je miluju všechny včetně těch zatracovaných mimozemšťanů. Zběsilá série gagů, která má určitě lví podíl na mé neskonalé lásce k Azurovému pobřeží a Michelovi Galabru. A čím jsem starší, tím víc četníky miluju. Z tohoto dílu konkrétně četnické sny při siestě pod stromem a párty: "Rozchod oba dva! Zkrachovalý básníku i úspěšný alkoholiku!" Chlapec, který tak jel po Nicole asi tak po sto letech uváděl Pevnost Boyard:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už od malička moje nejoblíbenější komedie, kterou jsem viděl xkrát. Především pak kvůli Genevieve Grad, do které jsem se jako malý zamiloval. Každopádně zde (stejně jako v celé sérii) hraje prim největší - báječný Funes a ty jeho legendární grimasy a hlášky. I v mých očích jde o nejlepší díl celé série. Takže se děcka pohodlně usaďme a pojďme se přenést na francouzskou riviéru, kde budeme sledovat nejen nahánění nudistů, ale především jednu z nejlepších komedií – jaké kdy frantíci natočili. 80% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Připomínám, že nejsem úplně zas tak velký fanoušek Louise de Funése. Podobné francouzské komedie - no nevim, některé mi sednou, některé moc ne. Tahle třeba celkem jo. První díl této četnické série je podle mě nejlepší. Jednoduchý, nevýrazný a vůbec ne důležitý příběh, který špatný nená. Vtipné scény (ne všem jsem se zasmál). Nejlepším z herců je jednoznačně hlavní hrdina Louis de Funés. Místama menší nuda. Ve výsledku hodně dobrý nadprůměr, ne žádná velká pecka, alespon pro mě. Ale řádně film ocenit můžu, takže celkově hodnotím na 75% = **** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Legenda, ktorá mňa nikdy neomrzí. Geniálny Funes s ešte lepším dabingom než je originál, čo on sám potvrdil. Hviezdou sa stal náhodou a vo vysokom veku. Dôkaz toho, že talenty sú vždy niekde ukryté, len im treba dať šancu. Gag za gagom, všetko vydarené, vtipné. A ešte tomu Cruchotovi dali aj prekrásnu dcéru, na ktorú sa pozerá lepšie než na tých Cruchotom prenasledovaných nudistov. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejlepší ze všech četníků. Na tenhle díl jsem se vždy těšil jak malej. Louis de Funés ve své nezapomenutelné roli, kterého si oblíbila celá Evropa. Hodně českých diváků si film zapamatuje ještě kvůli jedné nezapomenutelné osobnosti a to Františkovi Filipovksému. Jeho dabing je úžasný. Nevím, zda ještě někdo ze současných dabérů může předvést takový výkon. Kvalitní dabéři pomalu vymírají, tak vyberu pana Brabce, Mahdala či Šťastného. Z nostalgie musím dát nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • V 37. minutě filmu je v odrazu na dveřích auta vidět filmový štáb. (frolish01)
  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)
  • Filmovanie prebiehalo v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez. Scény zo žandárskej stanice sa nakrúcali na Place Blanqui a zábery z nábrežia na Quai Jean Jaurès 7. Prístav, kde kotví jachta Olnico, ktorú má prenajatú Američan (Giuseppe Porelli), sa nachádza v Saint Tropez a menuje Quai Suffren. Okrem iného sa natáčelo tiež v ateliéroch Riviera v Nice. (dyfur)

Reklama

Reklama