Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Poslední díl s původní četnickou partou...a bohužel si s odstupem  musím přiznat,  že je  určitě nejslabší z této základní četnické čtyřky a už mě zdaleka tolik nebaví jako dříve, zatímco úvodní Četník v Saint Tropez  nebo předcházející ženicí díl se mi zdají pořád skvělé,   Dokonce bych řekl, že je  Výslužba  místy ještě horší než závěrečné Četnice. Tohle je dosti rozlítaná epizoda, která od Cruchotovy domací znuděnosti, bloudění po Saint Tropez, přejde až k  deaktivaci bomby, ale některé situace se mi zdají jen jako táhlá vyplň. Kdybych ale Výslužbu po letech poslal nemilosrdně (ale vlastně možná i  zaslouženě)  do průměrného hodnocení, zanevřel bych tím na všechna svoje nadšená zhlédnutí na DVD před pár lety, na Červenou Karkulku podle Paula Préboista, hipísackou vsuvku, Fuggasovo ikonické naříkání, že chce zpátky do ústavu, Gerberovo dojímání nad vzpomínkami  a hlavně závěrečný geniální výslech nezdárných chlapečků, Gerberovo marné překonání okna a deaktivaci   bomby pomocí kleštiček na šneky: Duo Funés-Galabru je sice nezklamatelné, ale v tomto dílo bohužel mistři  nemají tolik co hrát. Tak si to v závěru plně vynahrádí a rozjedou to, až se z nich (doslova) zapotí. Raz, dva, tři  ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další omyl z četnické série, který natočil (jak jinak) Jean Girault. Jedná se o zřejmě nejhorší díl, protože pramálo funguje, navíc se sem postupně začínají vkrádat i trapné scény, ty si teda první díl nezasloužil. Oblíbenost této série byla i přes nepříliš vydařené pokračování nadále vysoká, a tak tvůrci přicházely se stále novými díly. Problém je, že nepřicházeli se stále novými nápady a je jasné, že všechno se jednou okouká. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak pravdou je, že jde skutečně asi o nejslabší díl, ale i tentokrát nám četníci nabídnou několik velice povedených scén a hlášek. Ani se nedivím, že Cruchota, nebavil takový život, když si nemohl dát ani jednu pokutečku a adrenalin mu zvedla snad jen hrst soli v prd…Každopádně část s nudisty a následný hippies mejdlo nemá prostě chybu. Takže i navzdory místní neoblíbenosti, já se bavil a proto dám v klidu průměrné hodnocení. 50%. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Svéhlaví nadřízení se postarají o to, aby byl nejlepší francouzský četnický sbor kvůli věku vyřazen z aktivní služby? Ve výslužbě však vydrží pouhých šest měsíců, po kterých podniknou další dobrodružství buď s novými četníky, s rozmazlenci v klášteře, s hippíky nebo s manželkami, klasické vtípky a zasloužené 4* ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý četník prý už patří do starého železa - už je ve výslužbě! Ale to byl omyl, který Cruchot, Gerber a jeho banda rázně vyvrátí. Nejdříve se s tím snaží smířit, ale penze nikoho moc nebaví. A to se má Cruchot jako v ráji. Ve své pevnosti chytá pytláky, zloděje i staré kamarády. Příběh se rozvíjí, když starý kamarád Fugas ztrácí paměť a naši hrdinové se s ním vypraví ji opět najít. No nebyli by to oni, kdyby se zase nezapletli do něčeho velkého. Takže přes drogové doupě, klášter, prachárnu až po honění nukleární střely. Tak jako v předchozích díle ani v tomto se nebudete nudit. Doporučuji všem se smyslem pro dobrý humor. A jak už se u četníků stává tradicí, hodnotím opět pěti hvězdičkami. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Natáčanie prebiehalo v Saint-Tropez, Gassin, Ramatuelle (v Château de Saint-Amé pre scény v kláštore), Gigaro (La Croix-Valmer), vo Vare a v Château de Nandy v Seine-et-Marne. (Arsenal83)
  • Filmovanie prebiehalo v Saint Tropez a na Francúzskej riviére v okolí Cap Taillat. (dyfur)
  • Když Cruchot (Louis de Funès) přelézá zeď kasáren a padá do sudu, nemá žádnou pokrývku hlavy. Když ale ze sudu vyleze, má na hlavě čepici s bambulí, a poté, co spadne do sudu ještě jednou, vyleze z něj s policejní čepicí. (SallyZen)

Reklama

Reklama