Reklama

Reklama

Život Budoriho Gusuka

  • Japonsko Guskō Budori no denki (více)
všechny plakáty
Trailer

Tato pohnutá pohádka nás zavádí do lesů severovýchodního Japonska v 20. letech, kde mladý Gusuko, známý jako Budori, čelí neodvratným výzvám osudu. Po ničivých suchách a přírodních katastrofách je nucen opustit své rodné místo a vydat se na dobrodružnou cestu za novým a lepším životem. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia veľmi podobná štúdiu Ghibli a fantazijný príbeh so snovými výjavmi. Hlavne pekná, občas i krásne detailná, animácia drží tento animák nad vodou. Príbeh má príliš dlhú stopáž, v ktorej nedokáže natoľko zaujať. Stretávame tu malého kocúra, ktorý zažíva rôzne dobrodružstvá, navzájom však nesúvisiace, až v závere sa uzatvára kruh, ktorý je však príliš poetický. Škoda, pretože začiatok s krutou zimou mal potenciál. ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Jedná se o adaptaci fantasy románu Gusko Budori no Denki z roku 1932 od japonského autora Kenjiho Miyazawy, vypráví o Gusko Budorim a jeho cestě, kterou musí podniknout, když do jeho rodného města dorazí hlad a bída díky radikální změně počasí. Jako v případě Ginga tetsudō no yoru tak i zde vystupují antropomorfní kočky. Parádní animace a příjemný návrat do světa Ihatov! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Fakt, že to až moje hodnocení muselo přehodit přes 50% je prostě ostudný.. Neříkám, že je to film jednoduchý a lehce sežvýkatelný, ale právě proto místní hodnocení vypovídá spíše o jednoduchosti uživatelů... Jediné co mi úplně nesedlo byl místy velký kontrast mezi klasickou a pc animací(ikdyž v mnoha případech to fungovalo hezky)-jinak je to krásný, atmosférický, snový, ale i znepokojivý, místy temný a bizarní příběh.... Evidentně jen pro náročné, trpělivé a otevřené :) ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Veľmi nezáživné, človek má problémy udržať pozornosť. Možno pre mladšieho diváka? Asi nie, aj ten si nájde iný typ rozprávky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama