Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE MŮJ OBVYKLEJ KURÝR JE MIMO, PROTOŽE HO CHYTILI. NICMÉNĚ KVŮLI TOMU JSI TADY. POTŘEBUJU NĚKOHO, KOMU MŮŽU VĚŘIT. KDYŽ MI Z MEXIKA PŘIVEZEŠ MATROŠ DO NEDĚLNÍHO VEČERA, TAK TI NEJEN ODPUSTÍM DLUH, ALE ZAPLATÍM TI OBVYKOU ČÁSTKU PRO KURÝRY.…“ /// Zapomeňte na všelijaký pařící trapáky. Letos tvrděj filmovej humor Millerovi. Pravda, je trochu na hraně, takže účám z mateřskejch školek bych doporučoval zůstat s dětma u ,,krtečka“ (se ví že animovanýho úchyle, stejně se ,,tomu“ říká jinak…). Ale když se na to mrknou sami, třeba zjistěj, že i zvrhlej (ale jen trošičku…) humor může mít kouzlo. Zvlášť, když Jennifer Aniston našla svoji vtipnou polohu (a taky, co vám budu holky vyprávět – jí to sekne). Drogová road movie, ve který je svižnej i soundtrack! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že bejt drogovou mulou je cesta plná nástrah. 2.) Jsme divná rodina. Máme si koupit karavan? 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Scenár je úplne strašný. Teda gagy a jednotlivé scénky sú ok, ale je to až amatérsky zlepené v hroznom klišé. Vďaka bohu ale za ten casting, ktorý je fakt fenomenálny! V podstate každý okrem Eda Helmsa, z ktorého sa stáva zrejme nový Steve Carrell, podáva úžasný výkon, či už ide o klasikov (Aniston, Sudeikis, Hahn) alebo nové prekvapenia (Poulter, Roberts, Offerman). Na tento ansámbl sa dá dívať hodiny! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niečo v štýle Šéfov na zabitie, ale hlavne moderná variácia na osemdesiatkové bláznivé komédie Chavyho Chasea a jeho rodinky. Hodnotenia sa budú líšiť podľa toho, na koľkých vtipoch sa zasmejete. Osobne ma najviac potešilo, že som sa ani raz necítil vyložene trápne a i keď je jasné, že tvorcovia chcú osloviť najmä mladšie publikum, zopár chvíľok pre nás, ktorí sa blížime veku "rodičovského" páru, sa tu nájde. Niečo mohlo byť lepšie vypointované, niečo sa mohlo kľudne vypustiť (pavúk) a nahradiť nejakým rafinovanejším fórikom, ale treba brať do úvahy súčasnú komediálnu konkurenciu a Millerovci o Anistonovej prsia víťazia. Popri tej tunajšej je to učinený zázrak. V mojom prípade aj popri Hangover. 70%. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Pohodová a místy ujetá komedie, která těží z vulgarismů, sexismů a nízkého humoru o drogách a předem uvedených zdrojů vtipu. Přesto však dovede přitáhnout divákovu pozornost, neboť je dobře natočená, má slušné herce a udržuje neustále v nějakém pozoru. Průměrná podívaná, která však dovede příjemně zabavit. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se. Nejedná se o žádnou výjimečnou komedii, postavy máte přečtené během úvodních pěti minut, od začátku do konce velmi předvídatelný film, jenže některé momenty se vážně povedly a rozhodně zde nebyl moment, kdy bych musela převracet oči, celá hlavní čtveřice si velmi sedla, právě herecké obsazení je největší síla filmu. Škoda jen toho lacinějšího konce, Millerovým by slušel zcela jiný konec. Tu čtvrtou hvězdu dávám hlavně proto, že komedií, během kterých se divák každých pár minut nemusí cítit trapně, už moc není. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Když David (Jason Sudeikis) vejde na začátku filmu do kanceláře drogového bosse a vidí plastikovou fólii se slovy "viděl jsem Dextera", vyděsí se. Ve filmu hrají Matthew Willig a Mark L. Young, kteří v seriálu Dexter (od r. 2006) ztvárnili oběti. (dandy11)
  • V scéne, kde sa Millerovci rozlúčia s Fitzgeraldovcami a idú si opraviť pokazený karavan, nájdu v opravovni spútaného chlapíka. Po bitke s drogovým magnátom však z opravovne odchádzajú na karavane, ktorý bol ešte stále pokazený. (redwik)
  • V scéne, keď obe rodiny hrajú pri ohni hru "Pictionary", si môžete všimnúť, že pri prestrihoch sa nikdy nakreslené obrázky absolútne nezhodujú. Vždy sa líšia vo viacerých detailoch. (martin1m2)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama