Reklama

Reklama

VOD (1)

Paul Rudd a Amy Poehlerová jsou v tomto zábavném pojetí oblíbené romantické komedie tím nejnepravděpodobnějším párem, jaký kdy uvidíte, s výjimkou filmů Nory Ephronové. Korporátní krysa Joel (Rudd) se snaží zavřít Mollyinu (Poehlerová) výstřední cukrárnu za rohem... ale místo toho jí ukradne srdce. Budou žít šťastně až do smrti... nebo ne? (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (35)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Půl hodiny,a dost.jako parodie naprosto nevtipný(taxi,který evidentně nechce zastavit,ale o tři metry vybočí k chodníku ,aby hlavního blba postříkalo,to je vtip pro děti druhý mateřský,haha,hihi,hoho),jako komedie,a film jako takovej naprostá příšernost,a navíc s děsnou Amy Poehler,která vypadá jak Jana Šulcová těsně před detoxem.Proč?0%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, že tohle obsazení a s tímhle režisérem přijde s něčím skutečně dobrým, ale najednou jsem si po několika minutách uvědomil, že nesleduji klasickou americkou komedii, ale úžasné absurdní divadelní představení, které je ve skutečnosti filmem. Parádní ujeté situace a vtipy, které skoro navazují na francouzskou a vlastně i českou tradici. Neskutečně překvapení, které bude nejspíš velmi opomíjeno. ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Tak moje nadšené očekávání se nenaplnilo, respektive naplnilo jen částečně. Celý film je opravdu jako jeden dlouhý skeč ze Saturday Night Live, obsazením počínaje a ulítlým, ad absurdum vygradovaným humorem konče. Co ale celkový dojem kazí je to, že jednotlivé scény, které by v pár minutách v televizi působily dokonale (a to hlavně díky hercům, jejichž záměrně ochotnické výstupy jsou opravdu vtipné, a ne trapné) nedrží pohromadě. A tak nejlepším segmentem filmu zůstává sestřih scén, který tvoří vizuál k písni "It Was The Last Thing On Your Mind" od Norah Jones. Což je škoda. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Parádička. Tvorcovia vzali všetky filmové klišé z romantických komédií (When Harry Met Sally, You've Got Mail...) a doviedli ich až do absurdných extrémov. Niekedy som nevedela, či sa mám cítiť trápne alebo rehotať, ale keď na konci nabehol ex-manžel s mečom, bolo rozhodnuté. Ako povedal Paul Rudd, toto bol parádny "toothless attack and vicious homage to romantic comedies." ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parodické prvky jsem zpozoroval až na samotném konci. Do té doby to byla sice trochu uhozené, ale jinak tuctová romantická komedie s několika WTF momenty, které tady ovšem nefungovaly. Navíc Cobie Smulders a Michael Shannon, kvůli kterým jsem si to vlastně pustil, tady mají jen epizodní role. Alespoň že Paul Rudd a Amy Poehler působili jako celkem sympatický pár. Ale to bylo, kromě několika málo úsměvných vtípků, asi tak všechno. 30% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama