Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze (20)

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nutnost byla dodržena - seriál si i po první sérii udržuje v té druhé dostatek materiálu k tomu, aby divák u obrazovky zůstal napjatý a vyhlížel každý následující díl, potažmo finální třetí sérii. Na našeho milého devianta spadla nakonec klec a díky některým ne zcela podařeným akcím policejního sboru se to celé ještě více přiblížilo realitě, což kvituji. Obecně na mě The Fall působí neskutečně přirozeným a autentickým dojmem - jakoby se takové věci mohly dít kdekoliv, i třeba v našem blízkém sousedství...jediné, čeho se trošku bojím u poslední série, je právě fakt, že všechno důležité (zdánlivě) již bylo řečeno, čemuž by mohl odpovídat i nejnižší rating závěrečné série. Pochopitelně ale není čas ztrácet čas a já jdu na ní!...................moje hodnocení = 9 z 10. ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první série hrála hodně na tíživou, místy na mě až nechutnou atmosféru, druhá série se vydala směrem jiným. Směrem vyšetřování, zajišťování důkazů a postupnému se prokousávání ke Spectrovi. Tězko se vedle sebe první dvě série posuzují, každá na mě působila žánrově úplně jinak…První asi o chloupek lepší, ale druhá se drží v těsném závěsu a 4 z 5 si dle mého zaslouží. O čem bude série závěrečná si vůbec netroufám odhadovat, ale mila rád se to dozvím. Jede se dál. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S druhou řadou přišel The Fall s možná ještě zběsilejším tempem, dokonce až takovým, kdy jsem si říkal, co se sakra může odehrávat v té poslední, třetí řadě, jestli se všechno stihne semlít již v této šestici epizod. Jamie Dornan se tu vyprofiloval v opravdu slizkého zabijáka a nebylo se čemu divit, že tenhle seroš sklízel takové ovace. Škoda, že si svůj půvab neudržel i na poslední metě. [viděno na Netflixu] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada seriálu mě dostala, napětí by se dalo krájet, atmosféra je ještě výživnější než v předchozí sérii a herecké výkony povětšinou výborné. Do těchto výkonů nejsem schopen zařadit Jamieho Dornana, postavu sériového vraha mu sice věřím, ale myslím si, že jeho obličejová mimika má velmi blízko k výkonům Bena Afflecka a podobně jako Kristen Stewart trpí jakousi podivnou nedomykavostí rtů. Jinak jsem po všech stránkách spokojen, postupné shromažďování důkazů spolu s minelami při ochraně svědků a podezřelých, dává seriálu nádech opravdovosti. ()

Nereida18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když srovnám druhou sérii s tou první... je to slabší. První série byla jako černý, britský čaj. S mlíčkem. Druhá série je už jako heřmánkový odvar. Příběh pokračuje a člověk očekává nějakou akci (tu, která byla v jedničce). Bohužel ji zde nenachází. Jamie Dornan se očividně vyléčil, poněvadž žádná další brunetka nebude zabita. V celé druhé sérii se antagonista točí kolem mladé puberťačky, která je na něm totálně, ale naprosto totálně závislá (ne, že bych se ji zrovna dvakrát divila... :)). Což trochu vyvolává otázky: "Miluje ji? Nebo ji využívá?" Nejde to přímo určit, což mě na začátku trochu iritovalo. Čím více však příběh pokračoval, tím mě tato otázka nezajímala a nudila. Herečka mi není zrovna dvakrát sympatická. A upřímně to působí místy komicky. ------ Celá druhá série se projevuje novým druhem chování hlavního antagonisty. Už nemusí zabíjet, abychom poznali jeho nahlodaný charakter. Což vyvolává trochu změnu mých voleb a přání. Jak jsem v první sérii fandila vrahovi (a G. Andersonovou nesnášela), zde se karta obrací. Konečně vidím mou starou Danu Scullyovou z Files X, kterou jsem zbožňovala. Pokud je zde nějaké plus oproti první sérii, je to "nový" charakter hlavní protagonistky. ----- Ostatní postavy... Celkem stejné, jako v první sérii. Doplňují příběh, ale netáhnou ho. ---- Rozhodla jsem se okomentovat i konec seriálu. Nechci zde vyzrazovat zápletku a co se na konci stane. Nicméně mě to trochu zklamalo. Doufala jsem, že si Jamie zahraje na vězně z Alcatrazu. Bohužel k tomu nedošlo. Tak se mi logicky ukazuje jeden maličký detail... O čem asi bude teda celá třetí série? Nevím. Nechám se překvapit. Doufám, že mě nezklame. ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama