Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Konečně se jí splnil dávný sen. Ale místo získávání drahocenných lékařských zkušeností se vydává po stopách temného doktorského spolku. Paula Henningová získá místo na exkluzivní Heidelbergské škole. Když objeví tělo kluka, kterého potkala na zastávce, znetvořeno. Začne pátrat po tajném spolku, působícím na její škole... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (81)

heyda 

všechny recenze uživatele

Aaaach jo. Já se z těch Němců jednou zblázním. Velice zajímavý a originální námět, ale to zpracování je jako vždy úděsné. Kamera a hudba dejme tomu dobrý, ale chování postav trapné a ty obrovské díry v logičnosti kazí dojem z celého horůrku. Nezájem policie, že by žádný z mrtvých neměl příbuzné??? Nechápu. No a ten konec??? Typicky Německy trapný. Dlouhá honička, pak dostane ránu elektřinou a pak se ještě probudí. Co to má být? Takže závěrem můžu říct, že tenhle horůrek má velký potenciál, ale na své zpracování a doladění celého děje by potřeboval určitě americkou, francouzskou či japonskou produkci! Němci to neumí. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Zlatá devadesátá, to na člověka fakt dýchne. Tohle vůbec nemuselo být tak špatný, jako to nakonec bylo - například ta podobnost s Purpurovými řekami. Ale i když Purpurové řeky měly příběh tak zmatený, že i Vincent Cassel přiznal, že vůbec nepochopil, o co tam - ksakru - šlo, měly atmosféru řádně hustou a temnou. A taky Jeana Reno. Anatomie nemá ani jedno. Pochvala patří pouze a jedině France Potente, která je sympatická a přirozená. Scénář ji (i ostatní prkenné neherce, kde vyčnívá jedině docela vtipně psychopatický Benno Fürmann) ale bohužel nutí chovat se naprosto dementně. Nepochopitelných scén se tam odehraje nepočítaně. SPOILER. Například ke konci, když Paulin bój najde Paulu svázanou na pitevním stole, namočený v tom není, ale přesto se tam jakože mezi řečí přiklátí, na pohodu jí zbaví pout a přitom něco vykládá a ani jednou se trochu nepozastaví nad tím, že Paula je paralyzovaná a svázaná na stole, a že na ní zřejmě někdo chtěl spáchat dvojitou apendektomii zaživa. No prostě jako ze života. KONEC SPOILERU. Je to spíš taková retro podívaná, béčko s pár krvavýma scénama, ale jinak celkem dost nuda. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Dosť mi to pripomenulo moju milovanú knižku Select, takže 80%. Nemeckú kinematografiu nemám rád, ale výnimka potvrdzuje pravidlo a treba sucho skonštatovať, že ANATÓMIA sa vydarila. Pôsobivá atmosféra rozľahlých nočných márnic pripomína to najlepšie zo STRÁŽCU MŔTVYCH, Franka Potente s prehľadom stíha utekať pred tajomným zabijakom a zároveň absolvovať prvé milovanie a celkovo je to príjemne zvrhlé a vlastne takmer vôbec nie hlúpe (na rozdiel od dvojky). Veľmi príjemné prekvapenie, okorenené štipkou kvázi snuffu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla děsná nuda. Námět byl sice docela dobrej, ale dalo se z něj vytěžit mnohem ale mnohem víc. Franka Potente mi tam spíš vadila a ta její postava byla i docela blbě napsaná a na to, za jak chytrou holku tam vystupuje tak její logické uvažování by odpovídalo spíše základní škole. A o tý její rádoby hezký kámošce ani nemluvim. A režisér, kterej se spoléhal na hezké vizuály to vážně nezvládá. Jo a na to, v jakým prostředí se to odehrává tam je hodně málo krve. Prostě blbost. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Technicky veľmi veľmi podarený kúsok, ktorý aj dnes po dlhých 21 rokoch by mohol v kľude obstáť v dnešnej konkurencii. Čo sa týka scenára, tam to samozrejme už viac drhne a casting by v dnešnej dobe hypermodelov a LGBTQ asi úplne pohorel, ale pozrel som to s manželkou, ktorá to ešte nikdy nevidela a na prekvapenie nenadávala. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama