Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 2

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (299)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hned několik naprosto parádních narážek a odkazů, ovšem utopených v průměrném animáku, který vlastně není úplně vhodný pro děti. Spousta dospělého humoru a narážek, které dětem uniknou, v rámci naivní úrovně pohádky pro nejmenší (byť proti podobným věcem z pravidla nejsem) mi tohle přišlo možná až příliš za čárou. Jasně, z videohry, která je v podstatě jen předělanou akrádou známou již od devadesátek, toho příliš příběhově nevykřešete, nicméně zacházet do nejvíce hrubozrnné komedie, jaká snad v rámci animace je možná vůbec provést, je přeci jen trochu moc. Slušné hlasové obsazení a zpracování těm několika opravdu dobrým momentům moc nepomůže a já se nyní sám před sebou snažím vůbec obhájit tu třetí hvězdu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Je to jak 98 minutová úroveň ve hře Angry Birds. S nějakým příběhovým rozjezdem, kdy se naši ptačí hrdinové dají dohromady pak najdou a osloví bonusového ptáka, který umí létat a nakonec se jde na věc. .. A i když chápu, že hluboký příběh tvůrci dělat nechtěli, tak mohli udělat lepší zápletku a hlavně lepší vtípky a narážky související s hrou. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Občas osud proste chce, aby som si aj ja pozrel animák. Tento krát to bolo toto. Hra išla mimo mňa, takže som nebol ničím ovplivnený. A dobre som sa zabavil. Pekný vizuál, vtipné postavy, rozumná minutáž a skvelá narážka na Quicksilvera. Oddychovka pre celú rodinu, ktorá nevybočuje zo žánru, ale je podaná svižne a má dobrý základ na dvojku. 3 z 5 ( Testovacia projekcia 4DX, CinemaCity Aupark, BA ) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, vtipné a s mnoha pomrkáváními v pozadí (pro hráče i pro milovníky filmů, těch narážek na další filmy je tu slušná spousta). Co víc chtít od "adaptace" mobilní hry? Vložená kolonizační/invazní tématika doprovázená pár vtipy pro dospělé z toho dělá zábavu spíše pro dospívající, což mi stačilo. Mezi animáky z dlouhodobého pohledu nic výjimečného, ale v současné době více vtipné, než ostatní (o to méně filozofické:)). ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Já sem té mánii okolo ptáků, co terorizují čuňata a čuňata, co terorizují ptáky, nikdy nepropadl a celé to všechno, hry, krátké filmy, deky, polštáře, hrníček na kafe, vibrátory a další věci, tedy vůbec nekupoval. Nicméně na tenhle film, sem se rád podíval a nelituji toho, humor zde mi přišel trošku dospělejší, soud, jezírko moudrosti, bitka s dřevěným pták a následně jeho oplakávání, bylo skvělý, a přehrál sem si je znova. S příjezdem prasat, to už začalo být i zajímavé a byl sem zvědavý co se z toho vůbec vyklube. No a pak jako by někdo vypnul, přístroj na výrobu legrace, a s příjezdem na prasečák, humor se vytratil, po akční stránce také nic moc, a konec dle očekávání. Já bych přešel i to že hlavní hrdina je všem ze začátku pro smích a skoro nikdo mu nevěří, už sem tohle viděl mockrát, ale prostě ta druhá polovina, je slabá. A je to škoda, první polovina byla hodně silná a uvažoval sem i pětce, takhle lepší tři. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (20)

  • Film mal mať pôvodne premiéru 1. júla 2016. (figliar)
  • Ve 20. minutě, když je Ruďák odmítán ptáky na Ptačím ostrově. a pak se vrací cestou zpět domů, můžeme v pozadí slyšet skladbu „Behind Blue Eyes“ od americké kapely Limp Bizkit, kterou byla původně nahrána britskou kapelou The Who. (Trajektt)
  • Při průzkumu prasečí lodě lze vidět při profilovém záběru knihu "Fifty shades of Green" s fotkou prasete, odkazující na slavný román "Padesát odstínů šedi". (maestroHynek)

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama