Reklama

Reklama

Velký Zizou - Příběh Zinedina Zidana

(TV film)
  • Austrálie Zizou the Great
všechny plakáty
Austrálie, 2008, 52 min

Obsahy(1)

Dokumentární film o jednom z nejlepších fotbalistů všech dob Zinedinovi Zidanovi neboli "Zizou". Film popisuje celou jeho kariéru od úplných počátků až po konec kariéry a zachycuje jeho největší úspěchy a pády. (Listeroman)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Považuji za mimořádné filmařské umění natočit nudný dokument o Zinedinu Zidaneovi. I pouhý sestřih jeho gólů a přešlapovaček by totiž ode mne měl jasných pět hvězd, ale tohle je jiný level. Všude samé kecy, charita, reklamy a nikde žádná pořádná připomínka toho, jak parádně Zizou řádil na pažitech celého světa. ()

Listeroman 

všechny recenze uživatele

Jako obrovský fanoušek fotbalu a obdivovatel Zidana jsem se na film prostě musel podívat ale hluboce mě zklamal celý film prakticky jen ukazuje trénink francouzské reprezentace doprovázen komentářem který popisuje celou jeho kariéru, ve filmu není ani jeden záběr ze zápasu a ani jeden rozhovor s někým kdo ho znal navíc neukázal nic z osobního života Zidana. Pro tento film bohužel velký palec dolů. ()

otík 

všechny recenze uživatele

To je opravdu tragický dokument. Jak může někdo natočit dokument o velkém fotbalistovi plném řečených historických údajů, aniž by to JAKKOLI podpořil obrazem? Jak může komentátor popisovat akce bez toho, že by to podpořili autoři dokumentárními snímky? Místo toho divák vidí tréninky, setkání s dětmi, fotky a pár rozhovorů. Neuvěřitelné, jak někdo může tak zcela zprasit dokument s tak velkým potenciálem. ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že vůbec vznikl portrét mého oblíbence. Ale nemít v něm jediný záběr ze zápasu a ukazovat pouze sestříhané tréninky, fotografie a komerční akce, které doplňuje monotónní komentář!? Co to proboha má znamenat???? ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukážka ako sa dokument o tak slávnom futbalistovi robiť NEMÁ! Pretože to, čím sa Zidane preslávil tu neuvidíte. Pochopil by som to v prípade predvojnových hviezd, keď televízia bola v plienkach no v dobe internetu si hocikto klikne na YouTube a uvidí parádne akcie. Napr: http://www.youtube.com/watch?v=C7mXGMcpA0g ()

Zeldur 

všechny recenze uživatele

Ani jeden záběr z jakéhokoliv zápasu? Nudnější dokument, ač na velmi zajímavé téma, jsem dlouho neviděl. ()

ShadyCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Silný fotbalový příběh.. režii a celý finálový koncept- jakým se dostane k divákovi, považuji za zhovadilost. ()

A.ZziK 

všechny recenze uživatele

Bohužel je tady vidět evidentně malinkatý rozpočet tvůrcu dokumentu. Ano, skutečně záběry z filmu jsou pouze treninkové a navíc se opakují - většina záběru je tu použito vícekrát, snad aby se doplnila stopáž. Určitě zajímavým aspektem je provázanost na fanoušky a minimálně myšlenka přínosu Zidaneho pro charitu. Celkový dojem je ale velice chudý. Pravděpoddobně existuje nebo snad někdo vytvoří v budoucnu opravdu plnohodnotný dokument o jednom z největších fotbalistovi naší éry. ()

Reklama

Reklama