Reklama

Reklama

Clinical Sodomy

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Hudební / Horor
USA, 2012, 5 min

Recenze (9)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...pôvodne som xcela dať tento klip do profilu, no nevedela som sa rozhodnúť kôli prudérnej Co. Keďže to uzrelo sveta, tak si len sama sebe pripomeniem, že Jimmy u Mňa silne boduje a rada preberiem nad Ním ( zdravotne ) filmársku opateru. Získal si totiž už dávnejšie Moje " očko " Luv it !!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dekadentní humus....a pak že svět je normální...škoda, že je to animované, i když hezky. Tedy animace odpovídá hudbě a zvrhlým prasečinám, jež jsou zde předváděny. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jak jsem řekl již mnohokrát, hudební klipy na CSFD nemají co dělat, ale jejich přítomnost zde podporuje valná většina a tak když už některé z nich nesou i žánrové označení „horor“, rád se jich zbavím ze seznamu NEVIDĚNÝCH – NEHODNOCENÝCH FILMŮ… ScreamerClauz a Butchers Harem si pro nás připravili vskutku zvrácenou podívanou, která rozhodně není pro pánbíčkáře a puritány. Zvrácená – to je asi ještě slabé slovo. Byl to ale docela povedený nářez a to nejen co se hudby týče, ale i groteskního anime plného nejen sexuálních praktik a nejrůznějších prasáren – a takovou podívanou já tuze rád! ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele

To je zase jednou konina...Z fleku bych vymyslel zvrhlejší prasárny a když už bych se s tím rozhodnul předvádět(jako největší drsňák) určitě bych tomu dal lepší a odvážnější formu.....Takovouhle odfláknutou ptákovinu zvládne každý chuj. ()

pabulator odpad!

všechny recenze uživatele

Co se obsahu týče ten mě nikterak zvlášť nepobouřil takže tady nehodlám moralizovat,ale ten zbytek byl teda hnůj humpolácká animace začínajícího animátora prasofila a ještě horší hudba jestli se tomu teda dá tak říkat kapela a autor klipu by zasloužili aby je potkal stejný osud a pro zpestření by u toho nemělo chybět poslední cd Justina Biebra. ()

Reklama

Reklama