Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpět do víru života! Heslo, kterého se drží bývalý zlodějíček Alexandr Boroni po propuštění ze žaláře. Vyhledává společnost půvabných že, snaží se je očarovat a poté, co mu podlehnou je okrade. Díky souhře náhod se při jedné ze svých cest zaplete do hry tajných služeb na palubě letadla směrem do Benátek. Nebyl by to však on, kdyby nad nimi nedokázal zvítězit – nad nekalými živly, agenty a mafiány. Stihne toho však ještě mnohem víc! (MIDO FILM)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

ekomo 

všechny recenze uživatele

Docela průměrná komedie ovšem s vynikajícím Belmondem, který v každém svém filmu dokáže diváka pousmát nad svým typickým stylem jednání. Je škoda, že tento film už nepatří mezi ty známé kvalitní francouzské komedie. Zřejmě je to i kvůli podprůměrné režii a tak trochu i scénáři, jinak Belmondo celý film se dá říct zachránil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dost nevyvazenej, jakoby tvurci nevedeli, jesli to ma bejt komedie nebo kriminalka. Prvnich zhruba dvacet minut je film tak pitomej, az je docela vtipnej a potud se jedna o komedii. Jenze pak az do konce tvurci stridaj vtipny sceny se zbytecne moc vaznejma, takze se film vzdy rozjede a v zapeti zacne mirne nudit, diky prilisny ukecanosti. Nicmene Belmondo je tu dost dobrej a scena s velkou ochcavkou v hotelu je proste masakr. ()

Reklama

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaží vykřesat maximum z Bébého šarmu a rošťáctví, ale činí to tak urputně, že jako celek nefunguje. První polovina filmu působí jako sled nezávislých skečů, které jsou sice vtipné, ale jejich smyl divákovi uniká. V druhé půlce se pak Kašpárek překlopí do jakési parodie bondovek a v nastoleném duchu valí až do konce. Film je tak nekompaktní a rozkolísaný, dá se na něj dívat, i se celkem pobavíte, ale jiskra prostě nepřeskočí. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nepříliš fungující Belmondo. Přijde mi, jak kdyby scénář někdo osekal tak o hodinu. Strašně se ztrácím v milionu postav, které pronásledují namyšleného a přespříliš jistého blbce. Ne, že bych se párkrát nezasmál, to zase jo. Nicméně jsem od tohoto filmu čekal o hodně víc. I mistr Belmondo šlápne někdy vedle no. ()

Belmondicek 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu filmu Policajt nebo rošták, se Jean-Paul Belmondo a režisér Georges Lautner ihned poté dali opět dohromady a tentokráte natočili ryzí komedii. Valná část děje se odehrává v Benátkách a Bebel opět si neodpustil pár kaskaderských výstupů, například přelet nad Benátkami, kdy je Bebel zavěšen pod vrtulníkem. Scénář Michela Audiarda je slabší, děj je takový celý roztříštěný, dabing je novější, Michel Galabru je nevhodně namluven Ladislavem Potměšilem, místo obvyklým Soběslavem Sejkem. Dá se vidět, ale ne tak často. "Dostanu vás! Ty dostaneš, akorát tak přes hubu!" ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo na zámku Ferrières ve Ferrières-en-Brie a v Paříži (Francie). Dále se natáčelo v Benátkách (Itálie). (SONY_)
  • Prvýkrát v dejinách filmu tu bolo zobrazené použitie zbrane s laserovým zameriavačom. Efekt pohybujúceho sa červeného bodu - ako znamenie blížiacej sa smrti - sa neskôr objavil v nespočetnom množstve ďalších akčných filmov. (SGP)

Reklama

Reklama