Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpět do víru života! Heslo, kterého se drží bývalý zlodějíček Alexandr Boroni po propuštění ze žaláře. Vyhledává společnost půvabných že, snaží se je očarovat a poté, co mu podlehnou je okrade. Díky souhře náhod se při jedné ze svých cest zaplete do hry tajných služeb na palubě letadla směrem do Benátek. Nebyl by to však on, kdyby nad nimi nedokázal zvítězit – nad nekalými živly, agenty a mafiány. Stihne toho však ještě mnohem víc! (MIDO FILM)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Každý víkend když proplouvám po Grand kanálu ve své vytuněné trojstěžňové gondole, přemítám jak dobrý film to vlastně mohl být: Benátky, osvědčený režisér, většina herců Bebelova týmu z předchozího snímku Policajt nebo rošťák, sám Belmondo ve skvělé formě. Jenže se cosi pokazilo: kaskády vrtulník ani čluny nefungují jak bych očekával a i když si JPB jako jeden z mála divadelní přehrávání může dovolit, tady je toho příliš a jaksi bezúčelně naservírované kašpárkování. Tentokrát tvůrcům Belmondova estráda nevyšla, asi i vinou slabého scénáře a schizofrenní směsi burleskní komedie a konvenční krimi. Produkce: Cerito Films ()

Peči 

všechny recenze uživatele

Když přihlídnu k tomu že to je komedie, tak jde o to jak to pobaví a pobavilo to velmi dobře. Když přihlídnu k tomu, že to má být akční, tak to taky film splňuje beze zbytku, Je to opravdu takový slepenec komedie a kriminálky, ale když člověk odpustí ten trochu nepřehledný děj a přičte navíc k dobru to kvalitní herecké obsazení, tak slabší čtyři (72 %) tento film má! ()

Reklama

energo 

všechny recenze uživatele

Skvělá francouzská oddechovka. Belmondo v roli podvodníka a svůdce žen je skutečně skvělý a vtáhne vás do děje. Některé jeho kaskadérské kousky vypadají nebezpečně, který herec by to dnes dokázal. To jak vjede na motorovém člunu na recepci, je jedna z nezapomenutelných scén. Hraje tam hodně směšných herců. Film se rychle prolíná od jedné akci do druhé, což bylo na film z 80.let netypické a občas se až ztrácíte v ději. ()

ekomo 

všechny recenze uživatele

Docela průměrná komedie ovšem s vynikajícím Belmondem, který v každém svém filmu dokáže diváka pousmát nad svým typickým stylem jednání. Je škoda, že tento film už nepatří mezi ty známé kvalitní francouzské komedie. Zřejmě je to i kvůli podprůměrné režii a tak trochu i scénáři, jinak Belmondo celý film se dá říct zachránil. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jestliže je snímek lehce ztřeštěný, mírně nesouvislý - a k tomu jako bonus i trochu zmatený a nesoustředěný, nemusí to nutně znamenat dobrou zábavu. Jean-Paul zachraňuje, co se dá, ale jeho boj s nadměrně děravým scénářem a nedostatečně kreativní režií je předem prohraný. Z úcty k němu přihazuju 1* - ale víc dělat nemůžu. Do určité míry vynucené kašpárkovské 3* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Prvýkrát v dejinách filmu tu bolo zobrazené použitie zbrane s laserovým zameriavačom. Efekt pohybujúceho sa červeného bodu - ako znamenie blížiacej sa smrti - sa neskôr objavil v nespočetnom množstve ďalších akčných filmov. (SGP)
  • Natáčení probíhalo na zámku Ferrières ve Ferrières-en-Brie a v Paříži (Francie). Dále se natáčelo v Benátkách (Itálie). (SONY_)

Reklama

Reklama