Reklama

Reklama

Osudový kruh

  • Česko Červený kruh (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři muži vede osudový kruh přímo do náruče smrti. Corey (Alain Delon) se po propuštění z vězení vrací za svou dívkou, která ale mezitím dala přednost jeho parťákovi. Náhoda ho svede dohromady s prchajícím zločincem Vogelem a bývalým policistou Jansenem. Společně vyloupí klenotnictví. Snadný úspěch je povzbudí, a proto začnou vyhlížet další objekt... (Česká televize)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dokec

dokec (hodnocení, recenze)

ten chystany remake bych jim nacpal do zadele, toto neni film,. ktery by se mel nejak predelavat, to nikdo nedokaze. Volonte a koneckocu i Delon a v neposledni rade Montand a Bourville ve vazne roli jsou jen jedni.

na příspěvěk reagoval Martin741

čmelák2

čmelák2 (hodnocení, recenze)

Docela mě zaujal názor, že místo Bourvila měl být obsazen Lino Ventura. Osobně si myslím, že bylo dobře, když bylo Bourvilovi na sklonku života umožněno vymanit se ze škatulky "mouly". A k Linovi lze dodat pouze to, že od natáčení Armády stínů se nemohli s Melvillem vystát. Pan režisér se totiž podle svědectví očitých protagonistů choval ke svým podřízeným dosti arogantně. Ostatně o jeho sebevědomí svědčí to, když prohlásil, že Francie má pouze tři filmové režiséry. Ke své maličkosti ještě přiřadil Ouryho a Verneuila.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Remake Červeného kruhu by měl brzy začít točit John Woo ( Moc mu nevěřím ), zjevně jeden z největších Melvilleových obdivovatelů - plakát

na příspěvěk reagoval Martin741

Související novinky

Orlando a Yun-Fat opět parťáci?

Orlando a Yun-Fat opět parťáci?

20.04.2008

Remake klasické francouzské gangsterky Červený kruh z roku 1970 měl původně režírovat John Woo. Ten má ale momentálně spoustu práce s dokončováním historického megafilmu Red Cliff, který byl tak… (více)

Reklama

Reklama