Reklama

Reklama

Going Green

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2010, 5 min

Obsahy(1)

Normální rušná ulice, normální pracovní den, běžné světelné signalizační zařízení a vše probíhá v zažitých kolejích. Ovšem až do chvíle, než se někdo zamiluje. (mr.filo)

Recenze (10)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No na Pixarovku Luxo Jr. to zdaleka nemá ve vyjadřování emocí neživými věcmi bez tváře, ale nebylo to vůbec špatné. Skvělý komentář: Phoenko aneb trefněji bych to sama neřekla. ()

whack 

všechny recenze uživatele

V rozbehnutej mašinérii civilizácie, zhonu, betónovej džungle, sme všetci ako jedno veľké stádo oviec. No ak už ovca, tak jedine čierna! (Semafory sú metaforami ľudí, ak to niekto nepochopil.) Milá eko-agitka. ()

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Tak teda každý tu píše, že semafor se zamiloval do stromu, né toto jsem teda z filmu nepochopil.. A navíc semafory se nemůžu zamilovat ani se nemůžou šklebit, natož sami přepínat, kvůli jednomu stromu, když už teda šlo o lásku zkolabovala celá doprava, poškozeno bylo určitě spoustu aut a to ani nemluvím, že někdo mohl zemřít, byl si toho ten semafor vědom? Co všechno se mohlo stát? A se nakonec zasadí jako strom, kde je spravedlnost, výchova? Navíc se mi film a ani animace nelíbili.. ()

Micione 

všechny recenze uživatele

Už i semafory mají své dny :) Pobláznit ostatní a odstěhovat se z ponuré šedé křižovatky na louku či do lesa – to vůbec není špatný nápad! … a vše má na svědomí jeden strom a modrý pták ….. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Jak se jeden láskou celý zazelenal a podnítil tím malou zelenou rebélii. Nu což, animace je docela roztomilá. Za mě se snímku zelení 65% ()

Reklama

Reklama