Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail nie je len tak obyčajným vodičom kamiónu. Kto sa s ním zapletie do konfliktu, bude ľutovať. Rusty totiž miluje násilie a hrádky s tým súvisiace. Na cestách stretáva mnoho ľudí, ktorí sú v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Jedným z nich je aj šesť členný, pretekársky team na čele so závodníkom, Jardanom. Mladá partia si chce cez neďalekú, odľahlú cestu "Route 17" skrátiť presun k samotnému miestu pretekov. To však nemali robiť. Uvedená oblasť je krutou dráhou do PEKLA, kde je diablom, samotný RUSTY NAILl! Úvod ako z veľkej knihy. O´Brian sa "pochlapil". Po jeho posledných výtvoroch "Wrong Turn 3, 4, 5", ktoré boli prepadákom jak Brno, je "Joy Ride 3", ako z mŕtvych vstanie. Dej, či príbeh ako taký, nemá zmysel hodnotiť. Nič iného, ako jednoduchosť sa v jeho prípade ani nedala očakávať. Nakoniec, on predsa nie je žiadny Š. Sono, aby tu vymýšľal nejaký komplikovaný drama slasher s hlbokou myšlienkou. Tak isto správanie osôb či v niektorých momentoch, amaterizmom zaváňajúce herecké výkony. Jeho najsilnejšou stránkou sa tak "nečakane" stalo gore a spôsob zabíjania s tým súvisiaci. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac takýchto scénok. Inak, celkom spokojnosť, nesťažujem si ;) – 55%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail je po mizerném intermezzu zpět v plně formě. Začátek hodně navnadil a ač pak člověk musel přežít povinnou nudnou půhodinku, kdy se musel seznámit se všema Rustyho potenciálními oběťmi, stálo to pak za to. I ta partička, ačkoliv to byla herecká nemehla, nebyla tak nesympatická. Navrch kvalitní gore a dokonce špetka napětí, takže celkově jsem spokojen. Ale i když jsem se bavil, tak jsem toho názoru, že by tuhle sérii už měli ukončit, protože jí markantně hrozí, že v příštím díle začne vykrádat sama sebe. 60% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Declan si chtěl odpočinout od Wrong Turn rodinky a vrhl se na Joy Ride. Tak tedy : Rezavej hřebík je prostě nesmrtelnej a i když ve dvojce prožil ohnivé inferno tak zde má pleť opět jako dětskou prdýlku a dále terorizuje nevinné kolemjedoucí. Tentokrát to odnese jezdec rally a jeho parta a garantuju vám, že většina z nich se závěrečných titulků nedožije a pokud někdo přece jen jo určitě si příště rozmyslí házet kamionu myšky (tím myslím, že mu to střihli s autem před čumák a ne že po něm házeli potkany) . Že je Rezatec psychouš to už víme dávno takže ve své choré palici vykalkuluje, že přiměřeným trestem bude pomalá a mučivá smrt celé bandy a snaží se opravdu srdnatě zlikvidovat všechny a všechno. Bát se u toho nedá, ale dobře se na to kouká, nenudí to a já se celkem bavil takže spokojenost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, řiidič kamionu Rusty Nail, ten těžkej chleba má, a zřejmě proto se s účastníky silničního provozu nemazlí. Jeho rajon je Silnice 17, které se už nějakou dobu ne nadarmo přezdívá "Cesta na jatka". K smrti rád nemá "vybrždování", a když mu tuhle drzou kulišárnu provede vůdčí mladík ze šestičlenného závodního týmu, který se vybral na závody do Kanady, je pomsta v drsném stylu na místě. Sadistický Rusty Nail se vrací na hororovou scénu, o něco více přitvrdil ve svých zabíjecích praktikách a má nového představitele, kterým je urostlý kaskadér a příežitostný herec Ken Kirzinger. Osádka mladého závodního týmu, která čítá nevítaný nepoměr sympatických mladíků nad lepými děvčaty 4:2 z hereckého, a převážně umírajícího hlediska, nic nekazí a byla i v určitém ohledu příjemným překvapením. Jen trash režisér Declan O´Brien, který se opět ujal jedné pohaslé série, nevydoloval uspokojivě veškerý potenciál, kterého třetí volné pokračování dosáhlo, respektive nedosáhlo. Předně je zde úporná snaha evidentně mizivý rozpočet, a s ním tedy 80 % filmu ukrýt do tmy a doufat, že se technické nedostatky ztratí. Neztratily se ani neuhlídané kamerové stíny, ani mizerný střih a celkově horší vizuál. Přinejmenším v nejedné scéně film úplně pozbýval smysl a řeč je o sekvenci se zasahujícím dálničním policistou, ve které jednotlivé scény na sebe ani nenavazovaly, a tím vznikal solidní orientační chaos. Postupné ztenčování závodního týmu bylo fajn, a stejně tak i invenční pojetí jejich "mizení" ze scény, avšak je nutné zmínit, že i přes detailní gore, byla ve dvou případech znát figurina, a kdo ví, jestli by to nebylo i horší, kdyby se děj odehrával ve dne. Noční dějové hrátky kočky s myší byly v neustálé tmě po čase poměrně otravné. Představitel Rustyho byl celkem stylový a svým způsobem odpudivý chlápek zřejmě se schopností teleportace, protože byl všude dřív, a nejednalo se jen o krátké vzdálenosti, než všichni ostatní a s výjimkou jedné scény, měl nad týmem navrch. Úvodní scéna s narkomany spoutanými řetězy na čelní masce kamionu prosících o život, byla naprosto bombastická. Jako jedna z mála se odehrála ve dne, byla napínavá a velmi invenčně pojatá. Se zbytkem jsem byl spokojený se střídavým přívalem dobrých až horších scén. Když se film "zakecal", a bylo to jen minimálně, tak v podstatě neměl, co nabídnout. Rozjel se do tempa vždy s nějakou brutální scénou, v nichž byl režisér nejlepší, ale o nějakém napětí či následné divácké katarzi si film může nechat jenom zdát. Finální střet se zabijákem byl velmi slaboučký a do toho pořád všudepřítomná tma, která mě nebavila. Režijní styl byl adekvátní a v lecčems i invenčí. Přesto si režisér mohl se vším více vyhrát a dát si na výsledku více záležet. Nezbývá tedy, než pro ověření kvality tohoto hororu, vyzkoušet obávanou Silnici 17 na vlastní diváckou kůži. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama