Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

venca163 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle seriálu je, že si za ty tři série nedokázal moc vybudovat ústřední postavy. Z 6 hlavních se snad dá brát jako jediná plnohodnotná postava s trošku víc propracovanym charakterem Steve. Ten medvěd, ta kundička a Woody dají dohromady tak za jednu a půl postavy, navíc ten medvěd kopíruje takovej ten ohranej prototyp cynika co hazí hlášky z gauče. Tlusťoška a černoch už jsou vyloženě do počtu, jejich jedinym atributem je nějaká úchylka, což je na celej seriál fakt málo. Rozebírání a šťouchání do citlivejch témat jsem si samozřejmě užíval, i když ta nevyzrálost se projevila i v poměrně dost kolísavý kvalitě jednotlivejch dílů. Některý momenty morálně na hraně jsou ale prostě k nezaplacení. Rozhodně to stojí za vidění, protože podobných pokusů pořád neni dost. Nejoblíbenější postava: retardovanej kámoš toho rednecka s kšiltovkou a jeho osvícený momenty. (75%) ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Bezbrehé až do trápna idúce vykrádanie MacFarlanea, Stonea s Parkerom a aj Hannu s Barberou znamená, že počas celého seriálu sa nemožno ubrániť tomu dojmu ´´však to všetko som už niekde videl, ale vo vtipnejšom podaní.´´ Brickleberry je má však jednu výhodu a tou je minimálny rozdiel v kvalite jednotlivých dielov, tu sú všetky rovnako slabé. Veľká škoda, že Comedy Central nedal do placu radšej nové diely Ugly Americans, ale venoval sa tejto biede produkovanej trápnym Toshom. ()

Reklama

vanislav 

všechny recenze uživatele

Jste rasista? Xenofob? Sexuální násilník? Sociopat? Gerontofil? Zoofil? A nestydíte se za to? Tak pak je tento seriál vaším šálkem čaje. Večerníček pro dospělé, které dokáže pobavit opravdu, ale opravdu drsný humor, který korektnost viděl maximálně na nádraží, kde ji znásilnil na WC. Jestli jste sněhová vločka, co se urazí, při vtipech jako "Steve, ty nemůžeš mít na starost děti, protože jsi zabil víc táborníků než Dachau", tak se na to nekoukejte. Pokud jste milovníci seriálů jako South Park, Rick and Morty a dalších, budete se řezat smíchy od začátku do konce. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je přesně pro nás milovníky černého humoru. Narážky na teplouše, na černý, postižený, náboženství, fekálie, politiku a vůbec na všechno, na co vzpomenete. Tolik černého humoru pohromadě se moc nevidí. Nasmál jsem se sakra hodně hnedka od prvního dílu. I když se tam občas po výborném vtipu objeví takový trapnější, tak to tolik nekazí. Neočekávejte od toho nic originálního, ani vůbec geniálního. Mě si tenhle seriál získal tím, že nemá žádné hranice. Sice to kritici nebudou zrovna nejvíc chválit, ale u tohohle je nejdůležitější se prostě zasmát. A jasný, že to je podobný Griffinům, v dnešní době už je hodně těžké vymyslet něco úplně nového. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť aj pomerne horší spôsob ako zabiť čas. Brickleberry bolo zaujímavým počinom asi prvé dva diely. Potom sa to dostalo do pozície typických pre kvázi edukatívno perverzné animáky. Učenie o skutočných hodnotách využívajúc všemožné vulgarizmy sa darí už dlhšiu dobu iným seriálom. Práve tá nenápaditosť robí s Brickleberry jednorázovú záležitosť, ku ktorej sa nemám veľmi chuť vracať. Aj keď každá jedna z postavičiek je svojou úchylkou úsmevná, nemám pocit, že by som chcel ich dobrodružstvá pozerať dlhšie. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když si Malloy prohlíží závěť, kterou po sobě zanechal Woody, tak je papír v jednom záběru nepopsaný. Později už ale popsaný je. (Duoscop)
  • Ve scénách, ve kterých se objevuje dálnice, se dálnice často mění. Někdy má 6 pruhů, někdy zase 2. (kritkMd)
  • Steve a Denzel řeknou ruskému zabijákovi, že se jmenují Tetris a Mario Brothers. Je to odkaz na stejnojmenné videohry. (griph)

Reklama

Reklama