Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

„Nazdárek zlato, nazdárek lásko, nazdárek moje fešando“. Původně jsem dala 4*, ale tenhle seriál má tak geniálně chytrý vtipy, že to musí být jedině za plný počet. Čím vícekrát jsem to celé shlédla, tím víc to miluju. Pokud jste vyznavačem sdělování krutých životních pravd humornou formou tak Brickleberry je přesně trefa do černýho. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

Reklama

Erik.Zakovec 

všechny recenze uživatele

Jak už někdo zmínil, docela fajn animák na zkrácení času. Něco ve stylu Family Guye, akorát ten humor je trošičku jinde. Doporučuju tomu dát šanci, neni to pro všechny, ale pokud máte rádi Amercan Dad, Family Guy, Rick and Morty a South park, tak se vám tohle určitě bude líbit. Nejvtipnější mi zatím přišla první epizoda druhý série. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvá séria sa kvalitatívne pohybovala medzi 3-4*. Druhá 4-5*. Respektíve od 5. dielu už len plný počet. No a tretia sa ďalšou 5* paľbou prestrieľala až do finále. Nekorektné, rasistické, sexistické, fekálne a k*revsky zábavné. Neobľúbite si žiadnu postavu, budete si však užívať ten vír udalostí, v ktorom mľaskajú vagíny, pleskajú gule, krvácajú všetky možné otvory a nevymáchané huby chrlia urážlivé hlášky. Balzam pre moju úchylnú dušu. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál, který se nebojí ukázat realitu našeho světa. Rozhodl se pro ni velmi morbidním a pro společnost svázanou miliony stupidních pravidel nekorektní formou. A proto je to taková zábava. Protože porušuje pravidla a dělá si ze všeho srandu. V každé postavě se dá najít podoba se skutečným světem. Woody je nenažraný mocichtivý šéf, Malloy rozmazlený spratek/domácí mazlíček, Steve je zase člověk, co bere vše příliš vážně a ve všem shoří. O dokotu Koozniakovi ani nemluvím. Každý díl je plný narážek, ať už více či méně čitelných, na situace, se kterými se denně shledáváme v našem světe. Tož sláva Brickleberry za to, že se nebálo nám všechny tyto věci ukázat a pěkně nás pobavit. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Dívka, která po ráně zůstala ležet na chodníku, mění svou polohu. (Duoscop)
  • Ethel je jedinou hlavní ženskou postavou, jež je v anglickém originále skutečně nadabována ženou (konkrétně Natasha Leggero). Connie je totiž ve skutečnosti nadabována dabérem Rogerem Black. (P. J. D.)
  • V úvodu epizody je Steve oblečený jako princezna Leia z filmové série Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama