Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem přepnul na kanál tehdy pojmenovaný Prima Comedy Central a líbily se mi ty některé situační gagy typu, že se dva chlapi perou a medvěd to pochopí jinak, či zápletka o tom správcovi parku a vztahu s čerstvou osmnáctiletou. Ale dívat na v každém díle na to, jak tam teče krev, jasně červená krev, která mě znechucuje, to ne. Ale odpad tomu nedám. Už mi takovéhle pořady neznechutí jako celek. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Huáááh! V národě zbídačeném Karlem Gottem, Zdeňkem Troškou a Irenou Pavláskovou nalezl jsem světlo na konci tunelu. Byl to tunel v prdeli rangera Denzela, kterým mu projel pěkně nabrnkutej meat-hammer. Tak jsem si myslel, že nad South Park není. Je. Seriál o figurkách, které všecky svoje povahové klady poztrácely cestou životních potěšení, jako je pornografie, gerontofilie, onanie, zoofilie, drogová závislost, sexuální zneužívání, vraždy a porod antikrista, až z nich osud zformoval partičku zoufalých kretýnků, kterými manipuluje jeden roztomilý, zparchantělý medvídek. Každým dílem víc a víc žasnu, kolik zprasenosti vytryskne skrzevá močové trubice tvůrců. A jsem nadšen, ale jen do chvíle, než zjistím, že blbci z Comedy Central po třetí sezóně seriál zrušili. Konec srandy. Gott je nesmrtelný.Troška teplý. A Pavlásková vyčvachtaná. ()

vanislav 

všechny recenze uživatele

Jste rasista? Xenofob? Sexuální násilník? Sociopat? Gerontofil? Zoofil? A nestydíte se za to? Tak pak je tento seriál vaším šálkem čaje. Večerníček pro dospělé, které dokáže pobavit opravdu, ale opravdu drsný humor, který korektnost viděl maximálně na nádraží, kde ji znásilnil na WC. Jestli jste sněhová vločka, co se urazí, při vtipech jako "Steve, ty nemůžeš mít na starost děti, protože jsi zabil víc táborníků než Dachau", tak se na to nekoukejte. Pokud jste milovníci seriálů jako South Park, Rick and Morty a dalších, budete se řezat smíchy od začátku do konce. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Když Denzel ukládá kanistry s benzínem na korbu auta, tak ty později změní svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama