Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

zipoo 

všechny recenze uživatele

"Ta děvka porodila, když jsem jí vojížděl. Takže jsem měl vlastně trojku." -- Tohle je šílenej nářez. Prostě se chechtáš od začátku do konce. Seriál jsem objevil až v roce 2018 a jedině dobře. Je to taková jiskřička v dnešním korektním světě. Buzny, potraty, tlusťoši, negři, nejhlubší kanálové dno a další edukativní témata vám dají pocit, že je tenhle svět zase jednou v pořádku! Jsem dojat. ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Srovnání s FG je možný,ale jen stran animace!!! Brickleberry má vypointovanější , přímočařejší a drsnější humor!!! Některý fóry v FG jsou sice krásně absurdní,ale často nevtipný!Brickleberry se nepáře vážně s ničím, ačkoliv se přesně tohle říkalo o FG, první zmíněný vede na plný čáře!!! Další významný plus je počet dílů, nápaditost  a originální vložka již v úvodních titulcích či kadence ( mnohdy humusoidních ) vtipů, stačí se podívat!A to miluju Petera Salámistu a prvních pět sérií FG doslova zbožňuju! Jediné mínus shledávám v Paradise PD, to souvisí spíš s tvůrci! Ačkoliv...Pokud by si tvůrci odpustili několik nekonečných sérií PDP a všechny dobrý fóry nacpali do 4.série Brickleberry,mohl to možná být seriál nejvyššího levelu animo-komediální seriálové tvorby!!! Přesto je to ujetý, vtipný,odvázaný,drzý a na hony vzdálené škatuly NEKOREKTNÍ!!! Perla ()

Reklama

Predator77 

všechny recenze uživatele

1 Série: 60 procent, 2 Série: 65 procent, 3 Série: 60 procent, Tenhle animovaný seriál který rozhodně není pro děti je neskutečná šílenost která dokáže zabavit svým nekompromisním humorem a brutalitou ale pokud od něho chcete víc než jen nenáročnou zábavu tak budete muset jít o dům dál protože tenhle snímek si od začátku na nic nehraje a tím pádem se nebere vůbec vážně a na poli seriálové tvorby se divím že to ještě nezakázali protože to co se v tomhle seriálu děje jen tak nikde jinde neuvidíte !!! ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Výborný animák pro dospělé, kteří umí koukat na věci s nadhledem. Moc škoda, že jsou jen 3 série. Skvěle se na to kouká a člověka to pobaví. Paradoxní je to, že ačkoli jsou v seriálu běloši, černoch, lesba, zvíře, lidé oškliví i hezcí, štíhlí, tlustí, hloupí i chytří, a je to takové pseudo genderově vyvážené, přesto ty prasárny, co tam společně tropí, stojí za to, a nehrají si na barvu nebarvu, penis nepenis... (80%) ()

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tohle je nářez! Je to sprosté, nekorektní a perverzní, ale hlavně neuvěřitelně vtipné. Pauzy mezi vtipy nejsou dlouhé, ony totiž nejsou žádné. Zahlédl jsem to náhodně v ukázce a hned jsem věděl, že to je můj šálek kávy. Rozhodně to není pro každého, komu vadí drsnější humor ať to radši vůbec nezkouší. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V jedné scéně rozpustí žaludeční štávy Bobbymu nohu. V dalším záběru už má ale nohu v pořádku. (Duoscop)

Reklama

Reklama