Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

1 Série: 60 procent, 2 Série: 65 procent, 3 Série: 60 procent, Tenhle animovaný seriál který rozhodně není pro děti je neskutečná šílenost která dokáže zabavit svým nekompromisním humorem a brutalitou ale pokud od něho chcete víc než jen nenáročnou zábavu tak budete muset jít o dům dál protože tenhle snímek si od začátku na nic nehraje a tím pádem se nebere vůbec vážně a na poli seriálové tvorby se divím že to ještě nezakázali protože to co se v tomhle seriálu děje jen tak nikde jinde neuvidíte !!! ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco mi říká, že takové seriály už moc vznikat nebudou, proto jsem za každý podobný kousek velmi rád. Woody a jeho partička jsou velká hovada a zaručeně pobaví. V rámci korektnosti dodávám, že se všemi zobrazenými projevy rasismu, xenofobie, sexismu a homofobie zásadně nesouhlasím. S1: 75% S2: 80% S3: 85% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

A ja som si vždy myslel, že tvrdší humor než má South Park už asi neuvidím. Tvorcovia Brickleberry si vytierajú riť s politickou korektnosťou takým spôsobom, že je to občas až "over the top". Seriál si v 36 dieloch stíha kopnúť do amerických rasových či etnických menšín, LGBT komunít alebo tradičného amerického štýlu života. Aby toho nebolo málo, tak sa tu pravidelne objavujú fekálne vtipy. Celý seriál podľa mňa došperkoval prekvapivo veľmi dobrý český dabing, ktorý mnohé vtipy ešte znásobuje a je vidno že dabéri sa do svojich postáv dokonalo opreli. P.S.: moja najobľúbenejšia postavička je hláškujúci "méďa" Malloy. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V této epizodě se objevuje past vodní kostky na hlavě, která je rovněž ve filmu Saw 5 (2008). (stepan_s)
  • Bačkory, které má obuté Woody, odkazují na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)

Reklama

Reklama