Reklama

Reklama

Dobrej policajt

(seriál)
Trailer

Epizody(4)

John Paul Rocksavage je pochůzkářem v centru Liverpoolu. Když někdo zavolá policii, Rocksavage vyráží do akce a setkává se tváří v tvář se všemi extrémními podobami života. Ale když během služby brutálně a zákeřně zavraždí jeho partnera Andyho, Rocksavage zjišťuje, že má náhlou potřebu překročit všechny hranice a zasáhnout proti zločincům takovým způsobem, jaký si předtím nedokázal představit. Ze strážce zákona se stává někdo, kdo ho porušuje. Už není cesty zpět. Případy jsou najednou vyloženě osobní záležitostí. Rocksavage prosazuje vlastní představy o spravedlnosti a přitom se musí vyrovnat se svými vnitřními démony. Nezabíjí náhodně, ale systematicky... Dobrej policajt je stylové kriminální drama s nečekaným koncem. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pro Warrena Browna mám slabost, tenhle chlapík mi sednul od první chvíle, co jsem ho spatřil na obrazovce ve vedlejší roli v Lutherovi a od té doby hledám vše, kde se objeví. Good Cop je vyloženě jeho, nesleze z obrazovky a servíruje zatím nejrozmanitější ukázku jeho hereckých poloh. Těším se na pokračování (pokud nějaké bude). 75% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dobrák od kosti, toho času liverpoolský pochůzkář, na cestě do zatracení... Naplnění rčení, že cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly. Psychologické, reálné, nekompromisní. A (bohužel/bohudík) otevřené bez naděje na druhou sérii. Sam Miller zas a znovu prokazuje, že pro jeho tvorbu pod záštitou BBC platí, že na co sáhne, to se ve zlato mění. Kam se na něj hrabe nějaký Midas. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ready to do some good? A pak že Britové umí uzavírat seriály. Otevřený konce mohou být príma, ale pokud jsou otevřený takhle dokořán, působí to spíš jako trademark NBC a jejich aktuální zvyk kvapně rušit solidní projekty. Na druhou stranu, ne že by to konkrétně Good Copovi neslušelo. Něco jako kompromis neznal celou dobu a i perfektní dialogy s otcem, milenkou či ex-milenkou ve skutečnosti odhalují spíš míň než víc. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Ne ne, není pomoci - šikmá plocha se pod tebou už nikdy nenarovná, můžeš být sebevětší dobrák a sebevíc se snažit, každým krokem, kterým se budeš pokoušet dalším zlem napravit to předchozí, budeš zabředat hloub. Povedený film silně motivovaný Dostojevského Zločinem a trestem. Téměř v každém okamžiku nepředvídatelný až po samotný závěr, po kterém jsem si až po chvíli uvědomil, že to má konec, i když se na první pohled zdálo, že ne. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Teda takhle nejednoznačného hrdinu aby jeden pohledal... Další z řady vynikajících britských minisérií, z poslední doby mi to hodně připomnělo výtečné Happy Valley, i tady je hlavní postava vyobrazena trochu jako mučedník, někdo, s kým by jste si svůj život měnit rozhodně nechtěli. Jako velké plus bych určitě uvedl už výše psaný charakter liverpoolského policajta John Paula (John, Paul, Liverpool... aha :-)) "Sav" Rocksavage, páč po dokoukání posledního, čtvrtého dílu vůbec nevím, co si o něm myslet... Temné, nekompromisní, avšak uvěřitelné- tak, jak to Angláni umí a tak, jak to má Ramirez rád :-) Jen ten zatrolenej konec, takhle ne, pane scénáristo... :-) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v Liverpoolu na autentických místech ve shodě s tím, co se odehrává s seriálu. (Yardak)

Reklama

Reklama