Reklama

Reklama

Plurality

Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi / Thriller
USA, 2012, 14 min

V nedaleké budoucnosti v New Yorku... Byla spuštěna tzv. Benthamova síť, technologický zázrak, který nahradil kreditní karty, pasy, karty sociálního pojištění a další identifikační prostředky. Jediným dotykem, kdy si Síť odebere malý vzorek DNA, dokáže okamžitě identifikovat každého člověka. K tomuto výdobytku techniky dostali přístup strážci zákona a během několika měsíců byla téměř vymýcena kriminalita. V poslední době se však začínají objevovat zvláštní anomálie, a to zdvojené identity. Jedna z nich je jiná než všechny ostatní a zdá se, že o budoucnosti celého světa se bude rozhodovat právě teď... (PetrPan)

(více)

Recenze (41)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Myšlienkovo originálne, spracovaním nedotiahnuté. Na krátkometrážny film,ktorý by mal byť aj akčným, mi prišla zábavnosť na nedostatočnej úrovni. Jedna bežecká naháňačka mi príde málo, pričom z celkového hľadiska, ma akékoľvek snímky, ktoré si zakladajú čisto na “nápade” nedokážu vždy nadchnúť. Škoda .. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Tento sci-fi kraťas je kvalitně zpracovaný a přibližuje nám blízkou budoucnost, kde jsme díky moderní technologii na jednu stranu chráněni, ale za cenu ztráty svobody. To už tady několikrát bylo a tentokrát je to zobrazeno z pohledu strážce sítě. Na mě tento snímek působil spíš jako upoutávka na případný film - takže jen idea, bez pořádného vyvrcholení a rozuzlení a to mi nestačí. Proto tak nízké hodnocení. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Takhle by mohla vypadat naše budoucnost, kdo ví co bude za pár let. Zápletka jako z Terminátora, tady se taky vrací lidi z budoucnosti, aby zastavili program/stroj, který se pravděpodobně obrátí proti lidem. Škoda, že je to tak krátký. S cz titulky zde. 75% ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Prečo tak veľa krátkometrážnych filmov skončí v tom najlepšom? Normálne neviem, čo si mám myslieť. Počas posledných štrnástich minút ma príbeh dostával do varu, a odrazu koniec. "My chceme viac!", isto kričia ľudia po dopozeraní tohto sci-fi. Bolo by pekné vidieť nejaké pokračovanie, najlepšie celovečerné. I keď sa nič extra nestalo, nestihol som sa nudiť. A vyzerá to naozaj profesionálne! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama