Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílema je dost těžké se orientovat v tom, co je skutečnost/současnost, skutečnost/minulost, vymyšlená minulost, flashback.. Tak yje těžko poznat kdo je vlastně kdo, případně v čím je těle... Je to zmatený, nejasný, přeplácaný. Autoři druhé série se zde asi snažili vytvořit něco, co se nedá v 8 dílech smysluplně a jasně pojmout. Too much, všechno je to too much a zmatek. Druhá série je hrozný propadák. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je rozhodně horší, než první, prakticky téměř ve všem. Zaprvé: Anthony Mackie je sice fajn, ale Kinnamanovi nesahá ani po paty. I zbytek obsazení je tak nějak horší a mnohem hůře zapamatovatelný, ale průšvih to rozhodně není, jen prostě byla vysoko nastavená laťka. Potom vizuál, jak světa, tak celého seriálu, už to prostě není tak úchvatné. A nakonec příběh. Čert aby se v něm vyznal, ani já jsem až do konce moc nechápal, co se tam vlastně děje, začalo to do sebe zapadat až ve druhé polovině a taky je to věc, kterou nakonec musím opravdu pochválit, i když zajímavá detektivní zápletka z první řady je mnohem lepší a to, co se odehrává tady je fakt šíleně překombinované. Jediný, kdo zůstal stejný a spolehlivý, je Poe, který má dokonce víc prostoru. Méně dílů je taky plus. Bavil jsem se, o žádný průšvih oproti první řadě se rozhodně nejedná, nemám problém nechat čtyři, ale k seriálu se už vracet nebudu, a kdyby třetí řada už nebyla, vůbec by mi to nevadilo. 70%. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý odvar první série. Překombinovaný příběh a méně charismatické pouzdro ještě kazí očividné šetření na výpravě. Lepenkové kulisy a laciné triky Harlanova světa jsou ve srovnání s Blade Runnerovskou Zemí směšné. Ubylo nahoty a bohužel i Dichen Lachman. Akce chaotická a nepřehledná. Jediná slušná a pochopitelná postava je Poe. Koukat se na to dá, ale spíš jde o promarněnou šanci. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti s1 je to kvalitativní sešup jako prase. Nefunguje tady skoro nic. Fakt to vypadá jako by se zkrouhl rozpočet na pětinu, propustili choreografové...Dějově bych to přirovnal k pokračováním o Matrixu. Zjišťujeme víc o tom světě, a k tomu posloucháme filosofické plky o lásce, revoluci atd. Tohle nemůže bavit nikoho. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria s novým obsadením už nie je to, v čo ste dúfali. Kinnaman je nenahraditeľný a bohužiaľ Anthony túto úlohu nezvládol. Možno to bolo tým, že tú postavu tvorcovia upravili ale nebol to Tak z prvej série. To bol rozhodne najväčší kameň úrazu. Vedľajšie postavy maximálne nezaujímavé, vizuálne sa riadne šetrilo a z cyber punkového sveta, ostalo len pár kulís. Akcia veľmi priemerná a chýbala aj nahota. V podstate všetko čo robilo tento seriál výnimočným sa vytratilo. Veľmi ma to mrzí, nakoľko prvá séria patrí k topom.  Samozrejme pozerať sa to dá, celkovo by som možno dal aj 4*, nakoľko niekedy tá akcia potešila, starý Tak tiež vyšvihol troška úroveň a posledný diel sa mi celkom páčil. Takisto potešil soundtrack z prvej sérii, bohužiaľ aj tu ostala len jedna hudba a zvyšok nestál za veľa. Seriál nakoniec zrušený a asi aj chápem prečo. Veľká škoda, nakoľko takýto seriál asi neexistuje a príbeh mohol byť teda skvelý. U mňa za 3* a veľké sklamanie, príbeh Taka v prvej sérii som hltal, tu som sa musel nútiť to dopozerať. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama