Reklama

Reklama

Půjčovna masa - Série 1

(série)
USA, 2018, 9 h (Minutáž: 46–67 min)

Tvůrci:

Laeta Kalogridis

Předloha:

Richard Morgan (kniha)

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Joel Kinnaman, Fraser Aitcheson, Alyson Bath, Daniel Bernhardt, Will Yun Lee, Michelle Lee, Hannah Rose May, Chris McNally, Bruce Blain, Antonio Marziale (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V době, kdy jsou těla pouze skořápkou pro duši, je oživený rebel, který musí vyřešit zapeklitou vraždu. V sázce je hodně. (Netflix)

Recenze (53)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydarený kyberpunkový seriál, čo znamená hutná atmosféra, fajn lokácie, vhodne vybratí herci a komplikovaný príbeh spojený s technológiami budúcnosti. Bohužiaľ je cítiť, že materiál by si bohato vystačil s vyše dvojhodinovým filmom. Rozprávanie v takomto časovom rámci pôsobí upotene a odhalenia nie sú tak prekvapivé a postáv tak veľa, aby som mal chuť si dať niekedy repete, ako to rád robím pri britských či škandinávskych krimi sériách. Vizuál je síce slušný, ale časom už neponúka nič nové, avšak vyšetrovanie sa naplno rozbehne až v druhej polovici, takže aj tak už na eye candy nezostáva veľa priestoru. Ústredná myšlienka o morálnom úpadku duše behom umelo naťahovaného života je na tak veľkú stopáž trochu nedostatočne rozvinutá a málo zdôraznená. Dilema v hodnotení, avšak na druhú sériu už chuť nemám (zatiaľ), takže tých čistých 70% je za 3/5. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký nářez. Bez Kinnamana to nebude ono (to není spoiler, to se bohužel už vědělo dopředu). Co budu komu povídat, kdo má rád cyberpunk, tak je to pro něj povinnost, respektive to už spíše viděl. Pro ten zbytek snad jen dodám, že lepší akční scény, minimálně co se týče seriálů, čekám až u třetího Daredevila. A bude to sakra velké čekání. Top Scény : Tvzone to sestavilo za mě..a musím přidat scénu z posledního dílu s Lizzie (už je na youtube!). PS : Mám novou platonickou lásku - těžkotonážní Martha Higareda, její nadávky v rodném jazyce z posledního dílu mi v hlavě budou znít ještě dlouho. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak z tohto som ostal velmi prekvapeny. Neveril som tomu velmi, ale pacilo sa mi to. Cela seria ma zo dva slabsie diely, inak ma to velmi bavilo. Prekvapila ma hlavna myslienka celej serie. Prislo mi to ako slaby namet na serial datovany tak daleko do buducnosti, no scenaristov musim len pochvalit. Druha seria vyzera ze je slabsia, charizma Kinnamana urcite chyba, ale neskor tomu dam urcite sancu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výživná, nekompromisní vysokorozpočtová sci-fi si nebere servítky a neohlíží se na přístupnost, zároveň ale ani na diváka. Zorientování se v předloženém bladerunnerovském světě totiž trvá skoro tak dlouho, jako setřídění komplexního, značné množství vláken (a postav v měnitelných pouzdrech) provazujícího cyberpunkového případu – tedy 10 napínavých, profi natočených, vizuálně vypentlených, podněty zahlcených a myšlenkově překombinovaných epizod. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes vlažný rozjezd nakonec skvělej sci-fi seriál! Zde vychvalovaný Joel Kinnaman mi nesedl jako dlouho nikdo další, skoro jsem to kvůli němu po pár dílech vzdal. Musím však dodat, že v druhé půlce jsem byl nadmíru spokojený. Obrovská pochvala za neskrývanou brutalitu i nahotu. Příběh a zpracování super. 80% ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama