Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílema je dost těžké se orientovat v tom, co je skutečnost/současnost, skutečnost/minulost, vymyšlená minulost, flashback.. Tak yje těžko poznat kdo je vlastně kdo, případně v čím je těle... Je to zmatený, nejasný, přeplácaný. Autoři druhé série se zde asi snažili vytvořit něco, co se nedá v 8 dílech smysluplně a jasně pojmout. Too much, všechno je to too much a zmatek. Druhá série je hrozný propadák. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria s novým obsadením už nie je to, v čo ste dúfali. Kinnaman je nenahraditeľný a bohužiaľ Anthony túto úlohu nezvládol. Možno to bolo tým, že tú postavu tvorcovia upravili ale nebol to Tak z prvej série. To bol rozhodne najväčší kameň úrazu. Vedľajšie postavy maximálne nezaujímavé, vizuálne sa riadne šetrilo a z cyber punkového sveta, ostalo len pár kulís. Akcia veľmi priemerná a chýbala aj nahota. V podstate všetko čo robilo tento seriál výnimočným sa vytratilo. Veľmi ma to mrzí, nakoľko prvá séria patrí k topom.  Samozrejme pozerať sa to dá, celkovo by som možno dal aj 4*, nakoľko niekedy tá akcia potešila, starý Tak tiež vyšvihol troška úroveň a posledný diel sa mi celkom páčil. Takisto potešil soundtrack z prvej sérii, bohužiaľ aj tu ostala len jedna hudba a zvyšok nestál za veľa. Seriál nakoniec zrušený a asi aj chápem prečo. Veľká škoda, nakoľko takýto seriál asi neexistuje a príbeh mohol byť teda skvelý. U mňa za 3* a veľké sklamanie, príbeh Taka v prvej sérii som hltal, tu som sa musel nútiť to dopozerať. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela mně tady zaráží hodnocení, ale také bych si na už mohl konečně zvyknout, spousta věcí je zde podhodnoceno a nespočet kvalitních filmů a seriálů, je v modré barvě a zatímco v červené barvě, sou záležitosti kterou jdou mimo veškeré chápání. A co se mi na první sérii nelíbilo, to tady bylo relativně napraveno a nebo je v tomhle ohledu vidět aspoň nějaký posun a to k lepšímu. Co se týče města, je fajn vidět ty různé sociální vrstvy a i špínu, co je v ulicích, takhle to je ve všech, mohli tedy ukázat víc, ale dobrý, je to podstatně lepší než v první sérii. Ale konečně, sou tady fajn hračky, přístroje, satelity od starých bohů a jiné fajn věci, co do cyberpunkového světa patří, v tomhle ohledu si tvůrci dali záležet a já sem za to rád. Tak a teď k postavám a jejich příběhům, asi začnu od té, která měla tady tu nejslabší linku a to je ona lovkyně odměn. V první sérii, byl Vernona rozhodně lepší parťák a i to s jeho rodinou mělo lepší vyústění, tady to na mně působilo, že k tomu přišla úplně náhodně. Co se týče Poea, jeho linka je smutná a líbala se mi jeho oddanost kterou měl ke Kovačovi a líbilo se mi jak to celé s ním dopadlo. A teď k té hlavnímu, ke Kovačovi jeho příběh a všechno kolo toho, bylo super, mělo to napětí, super konec a celé to bylo záživnější. Příběh je sice jedna velká honička a schovávání se před nepřáteli, ale je to napínavé a má to pořádný grády, už od začátku, navíc poslední tři epizody, sou tedy něco, nešetří se zvraty, akcí a napětím. A ještě jedna věc stojí za pochvalu, to že tvůrci popustili uzdu fantazie a dali sem zajímavého úhlavní nepřítele, který předčí kde jaké lidské protivníky. Takže má to sice sem tam nějaké věci, které občas harpují, ale jako celek je to výborné a snad bude třetí série, začíná mně to totiž bavit. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pridavam sa do klubu "what the fuck is going on here". clovek pozera a nema tusenie, co sa vlastne deje a preco. rezia moze byt akokolvek dobra, ked je scenar jeden diletantsky bordel. herci sa mozu snazit, ked su ich postavy nezaujimave alebo nesympaticke. mackie nepresvedcil a kinnamana nahradit nedokaze. quell je rovnako nudna ako v prvej serii. na druhej strane to poe vyhrava na plnej ciare a clovek si vychutnava pasaze s nim. som zatial pri tretom diele a mal som pocit, ze slo o finale. som zvedavy, ci druha seria dospeje ku kvalitnejsej gradacii a k ohladuplnejsiemu narabaniu s dejom. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jak mi první série dělala radost, druhá postrádá téměř všechny její silné elementy - přesným obsazením počínaje a zajímavými kulisami konče. Zbylo jen jakési echo původní podívané a roztomilý Poe, který jediný opravdu k divákům promlouvá a umí zasáhnout. Zbytek je vzdálený, paradoxně dáno výchozím konceptem. Kinnaman měl zůstat. 40% ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama