Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ocekavane naprosto totalni demence, ale prekvapive to vubec nevyzniva jako nejaka traparna nebo zbytecnej film. Farrellyove na cloveka neustale tlaci jeden for za druhym, nekdy jsou ocekavany, nekdy dokazou i prekvapit, sem tam to je sice humac, ale v 90% pripadu to je skvelej naklad. Navic Carrey i Daniels radi jak za mlada, i kdyz precejen Carrey uz zacina vypadat na podobny blazneni krapet stare. Takze za me naprosta spokojenost, sice ultra vymasteny, ale jizda od zacatku az do konce. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čakal som násilný humor ale pokračovanie úspešnej komédie z 90.tych rokov ma príjemne prekvapilo. Pár vtipov sa opakovalo ale pribudlo veľa nových a vskutku podarených humorných situácií. S hercami a ich výkonmi som bol spokojný, príjemne sa ako vždy pozeralo na Laurie Holden. Potešil ma návrat starej známej dodávky a ešte viac interiéru Harryho bytu. Soundtrack tiež ujde, i keď nieje tak výrazný ako v prvej časti. Jednotka je nesmrteľná a nostalgická a vždy si ju rád pozriem ale dvojka je veľmi obstojným pokračovaním a nerobí jednotke hanbu. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.9/10] | me: Stotožňujem sa s myšlienkou, že teno film je úplne zbytočný, hoci celkom vtipný. Obaja to zvládajú tak ako za starých čias. Takmer všetko je totožné, akurat hlavná os sa jemne zmenila. Nič už neprekvapí a tak sa už len čaká na nové gagy, ktoré na to, aby zaujali (po jednotke) musia byť ozaj trefné a nie je ich teda moc. Nie je to zďalake prúser, no tento typ filmu nepotrebuje pokračovania, vôbec im to nesvädčí. You morons! This is the return address. Her's is on the on the side with the stamp. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Jim Carrey a Jeff Daniels to udělali a výsledek je příšerný. Nemastná neslaná komedie s pár povedenými gagy, která skoro vůbec nedrží pohromadě, přičemž Vy si v polovině filmu už připadáte trapně za ty dva blázny, kteří účinkují v tomto silně nadhodnoceném snímku a také za sebe že tímto snímkem ztrácíte čas. Avšak občas pod vším tím nánosem let a trapnosti problýskne slavný "gumový ksicht“ Jimma Carreyho ale ani to film nezachrání na jeho hroutícím se piedestalu. Dumb and Dumber To je filmem, který měl raději zůstat v hlavách tvůrců či vzniknout jako seriál jelikož duo Carrey a Daniels už celovečerní „blbější“ film neutáhne. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Harry s Lloydem jsou zpátky a už od úvodního vtípku, kdy zjistíte, proč je vlastně Lloyd v blázinci je zřejmé, že i ve skvělé formě. Je to ztřeštěný a šílený road trip plný neuvěřitelných situací a bláznivého humoru, i když co jiného od Blbýho a blbějšího čekat. Navíc Jim Carrey je opět ve své roli dokonalý a dokáže se předvádět a pitvořit, jako nikdo jiný a Jeff Daniels dokazuje, že je snad jediným, kdo s Carrym dokáže držet krok. Pokud se někdo bál, že jsou pánové již staří a že na to nemají, tak za sebe je mohu ujistit, že mě přesvědčili o opaku a povětšinou jsem se báječně bavil, takže nemohu hodnotit jinak, než stejně jako původní kousek, i když jedna z těch * je spíš z čiré nostalgie. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Mnohých z účastníkov konferencie KEN hrajú autori televízneho seriálu Griffinovci (od r. 1999). (Arsenal83)
  • Jim Carrey upravoval scenár nespočetne krát a nakoniec povedal, že s finálnou verziou aj tak nie je spokojný. Neskôr povedal, že sa na natáčaní veľmi bavil, ale z výsledku bol sklamaný. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama