Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

juta 

všechny recenze uživatele

Návrat po dvaceti letech se vydařil. Naštěstí film nešel ve stejných kolejí jako naše komedie "po dvaceti letech", které nejsou vtipné a už vůbec né dobré. Právě toho jsem se bál i u tohoto pokračování, ale je vidět, že za velkou louží si dají práci, aby pokračování bylo srovnatelné s prvním dílem. Dostal jsem slušnou dávku humoru a i toho humoru tak typického pro Lloyda a Harryho. Vydařené pokračování. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Těch dobrý jouků ubylo po dvaceti letech asi tak dvacetkrát. Naopak momentů trapnosti stejným množstvím přibylo. Carrey i Daniels jsou už prostě taťkové ve středních letech a tohle by neměli mít zapotřebí. Při pár momentech se sice člověk zasměje, ale v paměti uvíznou spíš ty, při kterých vám je hlavního duo líto. ()

Reklama

Coleator 

všechny recenze uživatele

Zavání to vždycky průšvihem, když vzniká pokračování úspěšného komediálního filmu, navíc po takové době. V případě Dumb & Dumber se ale pokračování s trochu přivřenýma očima opravdu povedlo - Carrey a Daniels jsou pořád skvělí, většina vtipů funguje, zápletka není nejhorší - je zkrátka super být zase zpátky... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Lloyd s Harrym jsou stejně trapní jako kdysi a ač se to zdá téměř nemožné, tak jsou možná ještě trapnější. Proto chápu, že vyznavačům inteligentního humoru se při sledování této dvojice zvedne tlak, zauzlují se jim střeva a někteří na protest zemřou, ale my prostí jedinci se bavíme. Vždyť obětovat 20 let života či kamarádovu ledvinu za vtipnou pointu dokáží jen skuteční fajnšmekři a těmi tito dva idioti rozhodně jsou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé ano! Vámi všemi milovaný i nenáviděný CSFD psychopat Wacoslav1 dospěl k dalšímu milníku. Načínám svou třetí tisícovku komentářů, což se určitě sluší zmínit, ale furt jsem neměl šajnu o tom kterej film se dočká této pocty. Nakonec to návštěva kina rozhodla za mě. Po solidních ohlasech jsem na to přeci jenom zašel a vidím to nakonec tak nějak neutrálně. Ústřední duo magorů jsou furt stejný hovada, ale ne vždy to funguje. Podobně jako v jedničce. Něco pobaví něco je trapný, ale první díl je přeci jenom o špetku lepší.60% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických štátoch California, Georgia a Rhode Island. Film sa natáčal od 22. septembra do 25. novembra 2013. (MikaelSVK)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 86,2 milionu dolarů, součet těch celosvětových 169,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama