Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAK TO BYLO TRAPNÝ…“ /// Vlastně jsem to od Lloyda a Harryho čekal. Překvapivě přiznávám, že některý nápady ze mě vyloudily úsměv, páč voni se trapácky nepitvořej, - jen jsou prostě debilové. Ani příběh neprudí. Pravda, ani nemá čím, takže po ¾ hodině zjišťuju, že to je ta správná doba a hranice, po kterou su schopnej poslouchat (a koukat se) na dva idioty. Samozřejmě profesionální čest mi velí vydržet, a tak držím. Postupně se to stává stále náročnější a opravdu obdivuju ty silný nátury, který si to užijou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Říkají mi princezna Tupajzna. 2.) Potřebuju ukojit touhu po blbejch a debilních fórech. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $84,023,830Tržby Celosvetovo $129,445,230Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ja sa v novodobom americkom humore už asi nenájdem, Farrelly-oví kedysi dokázali vo svojej úchylnosti nájsť aj nejakú príbehovú kompaktnosť, vyváženosť, malo to prv čosi do seba ale teraz je to len samoúčelná spleť podprahového humoru a tu to nie je inak, prvé 2/3 tretiny skoro úplne mimo, minimum trefných gagov a dejový koncept strelený len od pásu nikam, posledná tretina aspoň čo to lepšie ponúkne ale celkový dojem premárnenej šance to neuhasí a Kathleen Turner sa mala už radšej niekde zakopať však to bolo z jej strany des a hrôza ten výzor /45%/ ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé ano! Vámi všemi milovaný i nenáviděný CSFD psychopat Wacoslav1 dospěl k dalšímu milníku. Načínám svou třetí tisícovku komentářů, což se určitě sluší zmínit, ale furt jsem neměl šajnu o tom kterej film se dočká této pocty. Nakonec to návštěva kina rozhodla za mě. Po solidních ohlasech jsem na to přeci jenom zašel a vidím to nakonec tak nějak neutrálně. Ústřední duo magorů jsou furt stejný hovada, ale ne vždy to funguje. Podobně jako v jedničce. Něco pobaví něco je trapný, ale první díl je přeci jenom o špetku lepší.60% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Film je zhruba z třetiny silně nadprůměrný až skvělý a plný vybroušených vtipů s třeskutými pointami, z třetiny je dejme tomu průměrný a neškodný a z třetiny je to ta nejstrašnější sračka, která způsobuje vředy a koliku, ve které samozřejmě nemůže chybět scéna se strkáním ruky do rozkroku stoleté stařenky a podobný nevkusný humor. Když si k tomu připočtu zcela dementní a nesmyslnou zápletku založenou na tom, že oba hlavní hrdinové se chovají jako neskuteční sobci, tak mi nezbývá než nedoporučit, přestože jsem se na přibližně tuctu míst docela dobře zasmál. Nejlepší variantou by bylo sestříhat ty best of scény a nahrát je na youtube... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který se zasekl v čase. Vyjít to v devadesátkách pár let po jedničce, asi moje pubertální já skáče radostí. Nyní už ovšem tento styl humoru působí malinko vyšeptale a celý film i dost zbytečně. Na poměry posledních komedií bratří Farrellyů je to ale vlastně stále neurážející jednohubka. Na vrásčitý ksicht Jima Carreyho už je ovšem při těch jeho klasických eskapádách docela děsivej pohled. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Film je venovaný umelcovi menom Docky, čo bola prezývka otca bratov Farrellyovcov. (Laslo)
  • Jim Carrey upravoval scenár nespočetne krát a nakoniec povedal, že s finálnou verziou aj tak nie je spokojný. Neskôr povedal, že sa na natáčaní veľmi bavil, ale z výsledku bol sklamaný. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama