Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (60)

zolo23 

všechny recenze uživatele

No tak tento kúsok ma milo prekvapil, na horor zabudnite ide čisto o komediálny úlet. Všetky postavy sú niečim zaujímavé, nielen hlavné ale skôr vedľajšie. Množstvo originálnych gagov na ktorých som sa musel z chuti zasmiať. Scéna policajtov a kňazov v bufete pri konzumácii sendvičov ma dostala do kolien. Ja som sa náramne bavil a Hell Baby sa u mňa určite zaradí medzi najpríjemnejšie "B" prekvapenia tohto roku. Samozrejme tento druh humoru nesadne každému a preto chápem i také nízke hodnotenia. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Tazko povedat kde je ta hranica trapnosti, ktoru uz americki tvorcovia neprekrocia. Tento film nie je ani velmi vtipny, strasidelny je vobec, je len zufalo trapny. Ten parodicky zaver na Rosemary ma dietatko bol este prekvapivo znesitelny, trikrat som sa uprimne zasmial, takze nakoniec je ta jedna hviezda zasluzena. A opat som sa nechal nachytat lakavym plagatom, je naozaj dolezite na plagat dat ten spravny obrazok, spotreba sa tym zvysuje. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Komedie to není špatná, nebo to je parodie? Pokud ano, tak jsem parodovaný film neviděl. Možná že jsem tomu nedal moc hvězdiček, jak se ode mě čekalo, ona to není špatná komedie, ale na můj vkus se zde hodně mluvilo a docela dlouho trvalo, než se tam něco začalo dít a některé vtípky mě také nenadchly, ale možná že to bylo také z části titulky, které jsem občas nestíhal číst. ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Hell yes! Dám 4 aj napriek nie moc vydarenému záveru a zopár slabším pasážam. Trojkový priemer to určite nie je, aj keď to má na prvý pohľad obsadenie ako bábkové divadlo. Kto by si po tomto filme nedal domilises po´boy alebo pizza salad... Zhúlený internet cable guy je tiež výborná scéna. Jediné čoho mohli objektívne všetkých ušetriť je pani Nussbaumová. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší letošní hororová komedie, která sice taky ukazuje (nejen) prsa, má fekální humor (nevidíš hovínka, tak tu žádný pes není :D) a blicí scénu, ale přesto se drží nad hranicí trapnosti. Zřejmě to bude hereckým obsazením, které mi nepřijde tak tragické, a taky tím pojetím, kdy nejde o to, aby tvůrci parodovali všechny filmy od A do Z, ale spíš se zaměřili na satanovské filmy a lá Omen. Leslie Bibb popíjející střídavě víno a ředidlo mě bavila :-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém New Orleans. (rafix)

Reklama

Reklama