Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paolo Villaggio v bláznivé italské komedii o bázlivém úředníkovi, který byl k nerozeznání podobný nejnebezpečnějšímu zločinci světa. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Počátek osmdesátých let byly zlaté časy komedie Paola Villaggia a jeho generace. Příběhy o Fantozzim mají za sebou tři díly, včetně asi nejúspěšnějšího MALÉRY PANA ÚČETNÍHO. Villaggio a spol. nám přinášeli komedie s klasickým ztřeštěným humorem a gagy. Tento film je jednou z nich a Villaggio zde hraje dvojroli Fracchia neúspěšného úředníčka a z druhé strany jemu k nerozeznání podobného zločince "lidskou bestii". Záměna obou samozřejmě přináší množství humorných situací. Kromě Villaggia se zde objevují Anna Mazzamauro opět v roli svůdné kolegyně, Gigi Reder v neobvyklé roli matky, Massimo Boldi jako jeden ze zločinců, Lino Banfi jako policejní komisař a mnoho dalších protagonistů italské komedie osmdesátých let. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Když Vilaggio ředí staré okoukané gagy z Fantozziho není se moc čemu smát a Anna Mazzamauro je ošklivka. Jenomže zápletka o dvojnicích je celkem nosná a i když by mohla být využita o hodně lépe, tak třeba scéna s přepadením banky je celkem slušná. No a vidět Villaggiho v roli krutého zločince je celkem zajímavé. Dabing Stanislava Fišera je tradičně skvělý, ovšem Fracchiovu matku mohl dabovat někdo jiný než Libor Terš (ačkoliv proti němu nic nemám a na některé typy role se hodí, mohl se toho ujmout třeba Jiří Lábus.:D) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak je niekto naozaj stratenou existenciou, potom je to bezpochyby bojazlivý taliansky úradník Giandomenico Fracchia. A hoci sa to zdá neuveriteľné, navyše sa ukáže, že chudák Fracchia je na nerozoznanie podobný najnebezpečnejšiemu zločincovi sveta, ktorého všetci poznajú pod prezývkou "Ľudská beštia". Paolo Villaggio v jednom z jeho lepších komédií. Tu si strihol rovno 2 postavy, takže sme si mohli poriadne overiť jeho herecké kvality. Humor je tu naozaj na tej vyššej úrovni. Poznáme aj Villaggiove komédie kde je humor nútený a suchý. Nech vás nižšie hodnotenie neodradí. Naozaj sa poriadne nasmejete a v tejto snímke sa dokonca dočkáme aj nejakého toho deja. Nečakajte že to bude lepšie ako snímky o Superúčtovníkovi a dostanete viac než čakáte. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slabota, kterou ještě podusil dabing režírovaný Lexou Pyškem. Pár vtipnějších momentů a zbytek, abyste si rty trapností ukousali. Jestli někomu přišlo vtipný, že Fracchiovu matku hraje chlap (namluvený Teršem), pak já to pokládám za kapitální průser. A scény typu "pojďte pane, my vás doprovodíme, v tomhle provozu byste přijel do práce pozdě" (odehrává se to v parku, nikde kolem na ulicích není ani živáčka) - děkuji, nechci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hugo Fantozzi je tak trošku bestie. Také je to ale tak trošku Hugo. Záleží na jakou roli zrovna koukám. Paolo zvládne v tomhle filmu oboje. Taky je to poprvý, co ho vidím vostrýho a ne jenom jako nějakýhotrotla. Jinak je to klasická komedie s Paolem v hlavní roli. Neuvěřitelně jsem si u filmu odpočinul. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama