Reklama

Reklama

Paolo Villaggio hraje roli Ciottoliho, nešťastného novináře, který chtěl spáchat sebevraždu, dokud nezjistil, že vyhrál v Novoroční loterii. Svůj vítězný tiket dobře schová ve svém psacím stroji a odejde z domu oslavit své štěstí. Když se vrátí zpátky, stane se tragedie - všechen nábytek je odstěhován výběrčím daní, včetně psacího stroje. Samozřejmě se pokouší získat ho zpět i za přehnanou cenu na dražbě. Ovšem, tiket tam není, ale může být v kterémkoli jiném podobném stroji, které byly prodány v to ráno. Film vypráví příběh Ciottoliho, který hledá svůj miliónový tiket, ohrožován berňáky. Konec je absolutní překvapení. (Butterfly Video Entertainment)

(více)

Recenze (56)

Pierre 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka je špičková a obsahuje vynikajcí gagy, u kterých jsem prskal smíchy (sebevražedné pokusy, Paolovo rozčilovaní.) Usilovné hledaní pravého psacího stroje, už mě ale tolik nebavilo. Zasmál jsem se tedy hodněkrát, ale čásť v ústavu nevidomých mi připadala už trochu přes čáru. Taky humor nemusel po celou dobu stát na různých pádech apod. Místo toho bych ocenil vtipnější převleky. Celkově mám pocit, že si scénárista s tím moc nevyhrál a celé to postavil na geniálním Paulovi. Ale skutečně bych lhal, kdybych řekl, že jsem se nesmál. ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Film Vyhrál jsem v loterii považuji za ten nejlepší film s Paolem Villaggiem, ve kterém se neobjevuje jako Fantozzi. Začátek filmu nevypadal až tak skvěle, ale pak přišly na řadu sebevražedné pokusy, které odstartovaly skvělý film a spoustu vtipných scének. Každá jednotlivá příhoda s psacím strojem mě pobavila. Rozhodně doporučuji všem příznivcům humoru italského herce Paola Villaggia. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zhodnotil by som to tak, že boli oveľa lepšie, ale aj oveľa horšie komédie s Paolom Villaggiom alias Fantozzim. Táto je naozaj priemerná. Samozrejme aj tu sa nájde zopár naozaj nezabudnuteľných komických situácií, ale opäť od toho nemôžete čakať veľa. Príbeh je síce zaujímavý, ale potenciál nevyužitý. Zápletka filmu vôbec nie je zlá, ale so spracovaním je to už horšie. Ho vinto la lotteria di Capodanno je typická komédia dvojice Neri Parenti - Paolo Villaggio a tak sa dá už dopredu tušiť, že sa nebude jednať o veľmi inteligentný humor a počet úderov do rozkroku alebo do hlavy tu bude pekne vysoký. Nie je to ale zase tak zlé, iné Villaggiove filmy sú oveľa horšie, tu nie je úroveň trápnosti ešte tak vysoká a vulgárne vtipy tu našťastie nenájdeme. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak Paolo tady není až taková nulka jako jinde. Spíš zažívá řadu smíchuhodných událostí v honu za psacím strojem, který ukrývá výherní los. Dokonce chybí i Paolova osudová bohyně Anna, která ho vždy ponižuje a zesměšňuje. Cílovým centrem všech nejdrsnějších nehod není Paolo, ale jeho sousedi na který Paolo vždy z gracií sobě vlastní snese nějakou tu pohromičku. Děj asi nemá cenu nějak pitvat je to spíše sled jednotlivých scének. Závěrečné finále se odehrává na prknech, které znamenjí svět ve kterým psací stroj během několika minut změní snad stokrát majitele a stejně jako ve filmu Taková malá bestie nám k tomu hraje kankánek. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Já nevím. Ale tenhle film s Paolo Villaggiem mě moc nepobavil. Pořád dokola se opakující vtípky už prostě nepůsobí tak vtipně, jak by měly. V podstatě vlastně všechny filmy s Villaggiem jsou postaveny na stejných a obměňujících se scénách, takže pro jeho fandy to je stejně dobrý. Já jsem sice jeho fanoušek taky, ale radši si pustím Maléry pana účetního nebo Bláznivou komedii. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama