Reklama

Reklama

Letovisko Rimini, sezóna je v plném proudu, pláže a diskotéky vybízejí k rozličným milostným dobrodružstvím. Mozaika propletených příběhů sleduje eskapády puritánského soudce Morelliho (Paolo Villaggio), svůdné a tajemné Loly (Serena Grandi), šíleného Ing. Pederciniho (Paolo Bonacelli) majícího zálibu v manželkách svých obchodních partnerů či podváděné Liliany (Eleonora Brigliadori) marně se snažící oplácet manželovi stejnou mincí. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jediny, koho som poznal bol Paolo Villagio, ale aj tak ide len o priemerny taliansky film. Sergio Corbucci /Vamos a Matar Companeros, Pari e Dispari/ uz po roku 1981 nenatocil nic, co by stalo za pozornost : 60 % ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se musel i zasmát, nicméně se nejedná o žádnou specialitu ani v rámci svých mantinelů, prostě další typická komedie své doby a místa vzniku, trochu prdlé, trochu oplzlé (hlavně závěrečná pedofilie). Fantozzi tradičně za blbce, Serena ukazuje svoje Grandi, zkrátka modří už vědí. U nás uvedla TV Premiéra v roce 1993. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Průměrná italská komedie, na které je mi   sympatický žánr povídky, i když tentokrát   propojené s ostatními epizodami, a samozřejmě   také nádherná letní pohoda dovolené u moře.   Italské komediální přehrávání je   umírněné a dokonce i Villaggio se chová jako   člověk. Ze souboje mých oblíbených hereček   vítězí nad Laurou Serena, která své ženské   přednosti předvedla ve vrchovaté míře. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama