Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová séria založená tvorcami Joshom Lowellom a Petrom Mortimerom z produkcie Sender Films a Big UP Productions predstavuje od roku 2006 každoročnú dávku adrenalínu, akcie, dobrodružstva, motivácie a tých najlepších športových výkonov v podaní svetových lezcov.  V jednotlivých rokoch môžeme zhliadnuť viacero lezeckých filmov od rôznych tvorcov s tými najzvučnejšími menami v tomto športe, napríklad Chrisa Sharmu a jeho King Lines (2007), Adama Ondru, Tommyho Caldwella a Alexa Honnolda v Progression (2009), ďalej snímky ako Dosage vol. 4 (2006), First Ascent (2006) či The Sharp End (2007). Nechýbajú krátke filmy Fly or Die s Deanom Potterom, Origins: The Hulk s Lisou Rands, The Swiss Machine (2010) s Ueli Steckom, Cold (2011), The Shark's Fin (2012), Honnold 3.0 (2012) a mnoho ďalších. Natáčanie prebiehalo po celom svete od Austrálie cez Áziu, Európu až po Ameriku. Reel Rock putuje po celom svete a prináša divákom tieto vzrušujúce outdoorové dobrodružné filmy. Jedná sa o inšpirujúcu medzinárodnú udalosť, ktorá združuje nadšencov tohto športu. (ito7)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Každý rok přijde s výběrem těch nejlepších lezeckých snímků ze všech krajů světa. Pro milovníky lezení jasná volba. ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu, jak jsme před lety "hltali" výkony Chrise Sharmy, který se jako nesmírně talentovaný kluk objevil .. a teď je to vyzrálý lezec, který stále zdolává těžké cesty, ale přitom se dokáže s nadhledem i bavit a často "povolit", nebrat se tak vážně. A "náš" současný velký talent Adam Ondra .. je to z pohledu odstupu těch X let místy až úsměvné .. ale možná se v něm Chris S. retrospektivně trochu poznává :) Skály a lezení byly vždy mou srdeční záležitostí, po určitou - a dlouhou - část života nejen víkendové trávení volného času, a proto vždy zajásám, když vidím zdařilý dokument z této mně blízké oblasti. Venga! Venga! :) ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Reel Rock Film Tour získalo športové Emmy Award a desiatky ocenení na medzinárodných filmových festivaloch. (ito7)
  • Reel Rock Film Tour začalo v roku 2006, v roku 2007 sa už rozrástlo na jednu z najväčších lezeckých udalostí na svete s premietaním na viac ako 75-tich miestach a cca. 15 tísic návštevníkmi. V roku 2008 sa ho zúčastnilo už viac ako 20 tisíc divákov. (ito7)

Reklama

Reklama