Reklama

Reklama

V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (273)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dzodi Foster ako reziserku teda nemam rad, ale tuna sa predviedla, natocila dobry film o spekulaciach na burzach a obchodnych trhoch. Dzordza Klunyho teda neznasam, ale Juliu Roberts /Pretty Woman/ celkom mozem, hoci teda nema HaremHabvie aky herecky talent. No a este sa tu zjavil mlady a dost talentovany O´Connell /Tower Block, Eden Lake, Starred Up 2013/, ktory konecne neprehraval a z pusy pustal celkom zrozumitelne vety, takze sa ako -tak dalo nan pozerat /v Starred up sa nedalo/. No ale je to stale len lahky nadpriemer, Fosterka sa do rezie velmi nevyzna, ale snazila sa. 77 % ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Určitě méně zapamatovánihodné, než podobně inscenovaná Telefonní Budka, či superchytrý Spojenec. Je sice vidět, že Jodie Foster s látkou zkušenosti má, stopáž je krátka, takže se dá vytvořit a kočírovat rychlé tempo a dynamický střih, nicméně chtělo by to výraznější zvraty a adrenalinové momenty, o které se v podstatě stará jen chlápek s devítkou v ruce. Takže tématicky zajímvá a určitě seriózně vypadající záležitost se solidní výpovědní hodnotou, která by mohla být ještě peprnější a mít výraznější rukopis. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Že mi to sadne, som nečakal. Má to všetky atribúty, ktoré na strhujúcom filme uznávam. Šikovne napísaný scenár, dynamickú réžiu a dobré herecké výkony + technická stránka veci. Morálne posolstvo je síce vďačné a v dnešnej dobe aj potrebné, ale musíme uznať, že sa predsa len vyparí do ničoty. Táto doba to proste ináč nedovolí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Problém filmu vidím v tom že přestože se Clooney opět snaží seč mu síly stačí, tak nějak ta dramatická rovina filmu působí malinko nevěrohodně. Určitě je škoda, že scénáristům pomalinku začnou docházet nápady a tak se musí chtě nechtě do ulic, aby byl hlavní padouch náležitě potrestán. Julia Roberts má kariéru vlastně za sebou a ještě před 15 rokama by divák byl za film s duem Roberts/Clooney vděčný. Dnes kolem nás jen tak prošumí. Studio Sony má prostě i nadále smůlu na velké bijáky. 60% ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem čekala, že jediná zajímavá věc na tomhle filmu budou známé ksichty a moje očekávání byla skoro na úrovni klasických béčkových filmů. Jsem ráda, že jsem se hodně pletla. Film je poutavý a vlastně od začátku do konce sledujete, jak to dopadne, jestli se to nakonec třeba ještě obrátí v něco dobrého, nebo jestli to fakt dopadne tak špatně jak čekáte. A na konci mi bylo týpka s pistolí fakt líto. Dost dobrý! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Scénář k filmu figuroval v roce 2014 na černé listině nejpovedenějších nezrealizovaných scénářů. (filmsim)
  • Julia Roberts (Patty) ve skutečnosti natočila všechny své scény tzv. naslepo. Obrazovky, na kterých ve filmu sleduje George Clooneyho (Lee), měly zelené pozadí a v postprodukci pak stačilo nahradit je záběry ze studia. (HellFire)

Reklama

Reklama