Reklama

Reklama

Where the Trail Ends

  • Slovensko Kde sa chodník končí (festivalový název)
všechny plakáty
Trailer
USA / Argentina / Kanada / Čína, 2012, 82 min

VOD (1)

Where the Trail Ends je dokument sledující ty nejlepší freeride horské bikery, kteří hledají ty nejlepší sjezdy na celém světě. Je to příběh, kdy je člověk vyzván matkou přírodou k tomu, aby předvedl ty nejlepší kousky. Tato nejvíce progresivní a ambiciózní jízda vede člověka k tomu, aby dokázal něco, co ještě nikdo nikdy nezažil ! V tomto nádherném dokumentu se podíváme například do Utahu, pouště Gobi, Argentiny atd. (MeanWhile)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Hezká hudba, drsné sjezdy, to je dokonalé, ale to mezi tím se hochům moc nepovedlo, protože to mezi nebylo jako v TAoF, ale bylo to takové no, prostě nudné.. Jednoduché, když nejeli byla to nuda, když jeli byla to jízda.. Tak nenudil jsem se a navíc jsem si musel sehnat soundtrack, takže jasné čtyry+.. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než Art of Flight, ale stále jasný důkaz toho, ře Red Bull je v tomhle typu "dokumentů" jasná špička. S předními bikery sice projezdíte svět sem a tam, ale o konkrétních zemích se toho kromě usměvavých místních a krásné (sjízdné) přírody zrovna moc nedozvíte. Ale o to tu ani nešlo. Jako demonstrace umění všech přítomných před i za kamerou je to ale stále paráda. Bez HD rozlišení zbytečné sledovat. ()

Reklama

Kass

všechny recenze uživatele

Nepřestává mě fascinovat jak dokáže při vzduchoprázdnu s hodnoceními zamávat krásná kamera. Počítám, že na tuhle reklamu Red Bull výrazně přispěli i soudruzi z Číny. Všichni domorodci se tam tvářili tak happy... Stejně tak vysněně panensky nedotčená Argentina. Ale vše jen odsud posud - při návštěvě "podezřelého" místního špitálu jde i růžová helma stranou, vždyť se tu člověk pořádně nedomluví ani anglicky! Ale jasně, tenhle dokument je pouze o ježdění a skákání, což klukům evidentně jde. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je vlastně jen za záběry. Ty jsou nádherné a ohromující. Plus samozřejmě umění takhle jezdit na kole. Nějaké informace se člověk nedoví. Navíc mi neni uplně sympatický ten styl, kdy vám zaplatí výlet na druhou stranu světa, do nedotčené krajiny pulzující svou jedinečnou kulturou, kde sjedou kopec a jedou domu. Ještě se diví, že jim uprostřed Číny v nemocnici nerozumí anglicky. Možná to trochu vyvolává zbytečně epický komentář, který dělá ze sjezdu kopce filozofické bádání. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Vynikající dokument z produkce Red Bull o borcích, kteří hledají extrémní podmínky pro sjezd na horských kolech. A když píšu extrémní, tak myslím EXTRÉMNÍ. Už jen při pohledu na hory, které sjíždí, se mi točí hlava. Mnohdy to vypadá, že tak šílený kopec nejde ani sejít, ale kluci se do toho vrhají po hlavě, za což si odnáší spoustu zranění, ale taky nezapomenutelných momentů. Na své si přijdou taky milovníci obrazu a zvuku, protože po filmařské stránce je dokument lahodný. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v najodľahlejších kútoch sveta, vrátane Andského pohoria Salta, Argentíny, púšte Gobi, Nepálu, nepreskúmaných brehov rieky Fraser v Britskej Kolumbii a Utahu. (Game90)

Reklama

Reklama