Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

tron 

všechny recenze uživatele

Traja chlapci za mestečkom objavia hrôzostrašné kulisy, ktoré náhle ožívajú a ukazujú im peklo na zemi. Síce sa im podarí v poslednej chvíli utiecť domov, ale zlo si ich v noci nájde aj tam, pevne rozhodnuté nekompromisne ich vyvraždiť. Stoj čo stoj. Vrátane rodín a babysitteriek, ktoré chlapcov v tú strašnú noc obklopujú. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť je Among the Living mírným zklamáním, čtyřhvězdí si však zaslouží vzhledem k letošní bídě. Největší frajeři a mí oblíbenci Bustillo and Maury se podle mě ve svém novém počinu drží lehce na uzdě. Zdaleka se nejedná o žádný gore fest, většina úmrtí je mimo záběr,což je hned první mínus, takže, co se týká gore jsem velmi zklamaný a také se mi příliš nezamlouval look a technická stránka, to mi přišlo trošku oldschool na dnešní dobu, ale na druhou stranu atmosféra, napětí šlape solidně, potěší i slizký záporák, který je slušný magor a samotné Nightmare finále je jen třešničkou na dortu. 70% Mohli více přitlačit na pilu a byl bych šťastnější. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Alexandre Bustillo a Julien Maury sú frajeri, idúci si svojou cestou a v Among the Living si ešte zreteľnejšie vyprofilovali svoj štýl a rukopis. Ich trademarkom je brutalita, násilnosť, priamočiarosť a najmä svojráznosť a originalita. Do svojich hororov vždy zakomponujú nejakú znepokojivú bytosť z ktorej divákovi behá mráz po chrbte a inak tomu nie je ani v Among the Living, ktorý prináša zdatného konkurenta šokujúcim postavám z predchádzajúcich počinov tejto francúzskej dvojice. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zatím největší zklamání tohoto roku. Od této dvojice jsem čekal nářez ve stylu Inside a ono hovno. Začátek velice slibnej, jenže pak přijde 45 minut nudy a když už se to teda jakože "rozjede" tak ale v takovým stylu, že jsem musel tuhle hovadinku přetáčet. Inside je doteď u mě top horor u Livide už to bylo slabší a tohle je opravdu sračka. Snad to tahle dvojka napraví u Leatherface, ale těšit se už rozhodně nebudu. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bustilo s Maurym potřetí a zase jinak. Po gorefestu a surrealistické bizarnosti přichází tahle dvojka s tentokrát mnohem přímočařejším tahem na branku, což mě vyhovuje rozhodně víc. Jejich novinka se dá rozdělit na dvě poloviny. Ta první je trošku drsnější verze Stand by Me, v níž se trojice mladíků uleje ze školy, aby pak byla svědkem únosy ženy a její násilné vraždy. Druhá se - podle pravidel žánru - změní v nervy drásající slasherový home invasion, během které je divákovi velmi brzy jasné, že vyšinutý zabiják tu šetřit nehodlá vůbec nikoho. A to i přesto, že krev tu překvapivě necáká na všechny strany a nevymaluje se s ní jediná místnost. Tady jde tentokrát o atmosféru a napětí, a to je místy vskutku parádní. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama