Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (361)

Figu 

všechny recenze uživatele

Už jen ta myšlenka, že si člověk sám podlahní a za kvalitně odvedenou práci, kterou si sebou pyšně nese v nádobce na chcanky, utrží pěknej tučnej balík, je geniální. Ovšem nesmíte být dárcem moc častým, nemusí se to totiž vyplatit. David se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Svůj termix nosil do spérkabanky minimálně třikrát denně a hle, měl ho tak neobyčejný, že se prostě rozdávalo furt a pořád dokola. Jenže oni děti po čase budou chtít vědět kdo je jejich taťulda... Opět Vincova originální zábavní jízda! 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chlapík dříve často daroval sperma a teď najednou zjišťuje, že má celkem 533 dětí, kdy čtvrtina z nich chce vědět, kdo je jejich otcem. No, jako nápad to zní dobře, jenže pak je tu provedení v čele s Vincem Vaughnem, který už rezignoval na jakékoli herectví a prostě je sám sebou, což je v každém filmu. Tím více se stává nesnesitelným. Bohužel. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, kdy se většího omylu než tvůrci dopustí distributor, který film naprosto zazdí idiotským názvem… Každý komu jsem říkal, na čem jsem byl v kině, se mě ptal, jestli to bylo porno… The Delivery Man je z těch snímků, který si nezaslouží méně než tři hvězdy a těžko budou získávat více jak čtyři. Celý se drží v nadsázce a nemá ambice jít kdovíjak do hloubky, jen se tak klouzá po povrchu a vybírá si záměrně jen některé epizody, aby tu pobavil, tu dojal diváka. To se docela daří, alespoň na mě tohle nenucené dílko fungovalo a především proto, že mě nijak nerozčílilo, neznechutilo nebo nepohoršilo nejapnými trapasy, přikloním se k vyššímu hodnocení. Konečně i díky tomu, že Vince Vaughn není otravný jako ve Stážistech (netlačí svůj projev do žádné pózy a hraje tak mnohem civilněji) a Cobie Smulders to jako nastávající mamince fakt sluší. ()

Grran 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která se naprosto příčí svému českému názvu. Je to ideální film pro nedělní pohodu, kdy se člověk chce zasmát, ale i se nechat dojmout. Smutný překlad Pozdravy ze spermabanky sice s pointou filmu koresponduje, avšak nechává pachuť něčeho perverzního, což u tohoto skvělého filmu je opravdu zcestné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem křížencem El Masturbátora s El Sperminátorem, akorát jsem místo astronomického výdělku vždy musel investovat do papírových kapesníků. Jsem si tedy jist, že nejsem otcem několika stovek dětí. Spíš bych jím tedy neměl být. A možná jím jsem, ale to je jedno, protože mou šišatou hlavu nikdy nepoznají. Zkrátka nejsem zastáncem velkých rodin a raději mám svůj klid. To však neznamená, že bych se nedokázal bavit u filmu o potomcích stříkajícího Hřebce, ale na můj vkus tu zábavu příliš často rušily americké propagandistické útoky rodinných hodnot a vůči těm jsem stejně netečný jako děti k frekvenci otcova hlasu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)

Reklama

Reklama