Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (361)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká klasickou chlastací komedii (rozuměj komedii u které se dá v partě zachlastat) a dostane relativně vážný film v jehož podhoubí raší hodně zajímavé myšlenky. Nenechte se zmást trailery, které evidentně vsadily na tu osvědčenější cestu, jak film prodat. A selhaly. Jak ve způsobu prezentace filmu, tak i v nalákání lidí do kin. Jinak citlivé drama, které nabízí pár vtipných momentů, sympatické herce a skvělou atmosféru. Sežral jsem to v podstatě komplet. A poprvé po delší době by to snad chtělo i trošku delší stopáž, řada minipříběhů a linek vyzněla trošku nikam nebo v podstatě nebyla ukončena. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od tohto námetu som očakávam oveľa lepšiu komédiu, keďže potenciál na to bol úplne jednoznačne. Namiesto toho som sa dočkal tak trochu príliš idealistického príbehu, kde išlo všetko až príliš jasne a jednoducho, ako keby vo svete neexistoval žiadny hnev, ale len neobmedzené odpustenie a úcta. Mohli do toho primiešať aj kus reálnosti, takto to bolo naozaj takmer ako rozprávka. Vince Vaughn zahral skvelo, rovnako aj Chris Pratt. Ale celkový dojem z tohto celého je naozaj na úrovni bežnej americkej komédie, ktorá sa miestami potápala do sfér trápnosti. Čakal som určite viacej... ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s velmi neobvyklým tématem. Bohužel v některých místech předvídatelný až šablonovitý děj. Občas se vyskytlo i pár vážně povedených gagů, většinou v režii Chrise Pratta který zde ztvárnil mírně praštěného rádoby právníka. Pokud od tohoto filmu nebudete nic očekávat a chcete se jen pobavit, je Delivery Man jasná volba. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost. Avšak nejedná se tak úplně o komedii, našla bych spíše víc prvků dramatu. Čekala jsem záchvaty smíchu od začátku do konce, dostavil se pouze jeden (při skákání do vody). Jinak to bylo spíše úsměvné. A jak už tu někdo zmínil, strašně moc ráda bych viděla nějaký seriál na toto téma. Jednoduše co jeden díl, to vytáhnutí jednoho profilu dítěte a následné dohlížení na jeho život. Ten nápad se mi strašně líbil, ale dostal málo prostoru. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Kdo z nás by nechtěl rozsévat radost vždy a všude? Vince Vaughn té radosti vyprodukoval a zasel v mládí opravdu mnoho. Dokonce tolik, že je to jen stěží představitelné. A po letech se mu jeho snaha zúročuje, když zjišťuje, že z jeho poctivé ruční prácičky se narodilo 533 dětí. Pánové, kolikrát to s námi málem švihne i když se dozvíme, že je na cestě jedno dítě. Ale když má jeden tolik dětí, že to ani nejde spočítat na prstech jedné ruky, mohlo by to s ním zamávat natolik, že by byl zralý na kulku do hlavy. Ale Vince Vaughn není žádný srábek, a tak v utajení začne zasahovat svým biologickým potomkům do jejich životů. A je to sakra zajímavá podívaná. Vlastně je to jedna z těch lepších amerických komedií, které jsem měl možnost za poslední roky vidět. A originální námět tento film prostě povyšuje na film absolutně nezapomenutelný. Nic takového ještě natočeno nebylo a kdoví, jestli ještě bude. Navíc každý z osudů dětí hlavního hrdiny je zajímavý, takže film ani na okamžik nenudí a po jeho skončení jsem měl chuť zvolat "ještě, ještě, chci přídavek", a to je co říci. Možná by z toho mohl být i zajímavý seriál. Každopádně já jsem spokojený a je to za lepší čtyři hvězdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Keď sa David (Vince Vaughn) a Brett (Chris Pratt) rozprávajú večer na dvore o deťoch, vidíme ako Brettov syn schádza po schodoch smerom k pieskovisku a vzápätí z domu vychádza Brettova dcéra, ktorá ide na dvor. V ďalšom zábere vidíme, ako Brett hovorí svojmu synovi, aby nešiel na piesok, no v zábere je vidieť ako z domu opäť vychádza jeho dcéra, ktorá už dávno mala byť na dvore. (Hudakfilms)
  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama